Doktor Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Pitros skąd wygrzebałeś ten uchwyt ? chętnie bym taki nabył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Uchwyt jest rzeczywiście niezły. Ciekawe: gdzie to kupić? za ile?Mam co prawda profi pzyczepę motocyklową, ale czasem po prostu byłoby szybciej załadować moto do serwisu na taki uchwyt... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Cosm mi tu smierdzi kryptoreklama mercedesa :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Cosm mi tu smierdzi kryptoreklama mercedesa :twisted: Pisz na temat, albo wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 A tak na poważnie, to jest na to taki patentPatent świetny, tylko mam wątpliwość.... otóż chodzi o rozmiar przedniego koła. Wiadomo przecież że w motocyklach to może być od 16' do 21', a jeszcze rozmiar opon. Ciekawe czy można to dopasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Uchwyt jest rzeczywiście niezły. Ciekawe: gdzie to kupić? za ile?Mam co prawda profi pzyczepę motocyklową, ale czasem po prostu byłoby szybciej załadować moto do serwisu na taki uchwyt... pzdr hmhmh http://www.discountramps.com/ a potem http://www.discountramps.com/carriers.htm i dalej http://www.motorcycleramps.com/motorcycle_caddy.htm a koszt takiego ustrojstwa to : #RHMC1SV - Motorcycle Caddy $449.99 +50 s&h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Simsonka wiozłem w octavii więc looz :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 a koszt takiego ustrojstwa to : #RHMC1SV - Motorcycle Caddy $449.99 +50 s&hA te 50 s&h, to za co? 8O (trochę niekumaty z rana jestem :mrgreen: ) Patent faktycznie niezły, nie widać dokładnie szczegółów, ale dostosowanie do różnych szerokości opon jest możliwe w prosty sposób. Za to też nie bardzo wiem, jak to coś dopasowuje się do różnych średnic kół? Poza tym w czasie transportu wszystkie siły miotające ciągnioną częścią motocykla (czyli zdecydowana większość masy) przenoszone są na główkę, co chyba nie bardzo odpowiada naturalnej eksploatacji :roll: Może się mylę, bo w końcu urządzenie ma patent i jest dopuszczone do stosowania, nawet na dłuższych trasach (nakazują wówczas zdjęcie łańcucha, dość logiczne, ciekawe, jak z kardanem :?: )Jeszcze kwestia mocowania. Sam, najpopularniejszy hak samochodowy, to za mało. Potrzebne jest coś w rodzaju belki, czasem widać to w terenówkach, aby uzyskać dodatkowe punkty mocowania, chyba, że jest inny patent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 a koszt takiego ustrojstwa to : #RHMC1SV - Motorcycle Caddy $449.99 +50 s&h Co z kosztami transportu itd daje cenę profesjonalnej przyczepki z Niewiadowa na 2 motocykle, z najazdową szyną itd (na 3 moto są nieco droższe). A więc za drogo.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 No orginalny sposób... Ja przewiozłem motorynke w Skodzie Felicji, ale romecik to dużych maszyn nie należy :-) A tak off-topic: co to za Honda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bimoto Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 ja przywiozłem swoja etz w golfie I w bagażniku. a koles co kupowal odemnie mz to włożył ja na bagażnik dachowy i mu sie zarwał to postanowił potem holowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Patent dobry! ...ale jak znam zycie to pewnie w naszym chorym kraju trzeba jeszcze miec na to homologacje czy inny papiór. Nie wierze, zeby niebieskie paskudy sie do tego nie dopier.... a mandat pewnie jak tralala, nie mowiac juz o zatrzymaniu dowodu lub demontazu tego na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 szalency pal diabli starego kadeta ale jak by tak motorek fiknal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi