karlo Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Dziś mój kolega miał wypadek w Radomiuna ul.Struga, jechał kawą zzr600, jakaś kobieta mu wyjechała, przewrócił moto w ostatniej chwili na bok i uderzył w jej pojazd - złamana łopatka i pęknięte dwa kręgi szyjne. :) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 dzisiaj tak ok 8:30 na skrzyzowaniu Zytniej i Okopowej lezal motocyklale kierowca wygladal na zdrowego, a moto nie wygladalo na sponiewierane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 http://gazetaolsztynska.wm.pl/-25--letni-m...a-miejscu,33528motocyklista zginął na miejscu.kto jechał tą drogą wie, że skrzyżowanie jest beznadziejnie wyprofilowane. jest na górce, dodatkowo zaraz za nim jest zakręt. nie ma tygodnia, żeby ktoś nie przywalił tam w barierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Czolem! Dzis, okolo 17:00 wracajac z Gliwic do Rybnika przed miejscowoscia Wilcza widzialem lezaca na srodku drogi rozbita CBR600 (jak sadze), koloru granatowego. Na poboczu dwa samochody, ale nie widzialem, ktory uderzony. Motocyklisty nie spostrzeglem, musial juz odjechac na sygnale. Stal tylko policyjny transit na srodku, przed motocyklem.Ktos cos wie na ten temat? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 http://miasta.gazeta.pl:80/lodz/1,35136,4636503.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 http://www.dobrodzien.pl/cms/php/strona.ph...=&id_men_szuk=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e_mzeta Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 babka wymusiła :(szkoda ziomala:(głupie babsko http://www.extreme-squad.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=242 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 dzisiaj około 11 na parkingu przed realem w olsztynie. Roztrzaskany skuter i jakieś starsze auto chyba opel kadett. Byla policja i chyba 2 osoby. Możliwe więc że kierowaca skutera wyszedł cało, choć bardziej prawdopodobnym wydaje się że trafił do szpitala. Mimo że to parking i prędkości wydawałyby się niewielkie, wyglądało to średnio ciekawie. zawieszenie w skuterze podwinięte, plastiki rozsypane w promieniu pewnie z 10m... W samochodzie uszkodzony przedni lewy róg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 http://moto.trojmiasto.pl/news.phtml?id_news=25629 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość falcone Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 http://gazetaolsztynska.wm.pl/Motocyklista...j-jezdzie,33890 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 06.11.2007r na ul. Sienkiewicza w Pleszewie około godziny 17 doszło do wypadku drogowego. Kierująca samochodem osobowym Opel mieszkanka gm. Czermin podczas włączania się do ruchu nie ustąpiła pierwszeństwa jadącemu prawidłowo motorowerzyście. Kierowca skutera 15 letni mieszkaniec Pleszewa chcąc uniknąć zderzenie się z samochodem, zjechał na krawężnik. Manewr ten jednak okazał się zgubny dla młodego kierowcy, w wyniku jego stracił równowagę i upadł. Upadek był na tyle dotkliwy, że przybyły na miejsce lekarz stwierdził u 15 latka otwarte złamanie kości ramienia. Oboje kierujący byli trzeźwi. 08.11.2007r na ul. Św. Ducha doszło do kolejnego wypadku z udziałem jednośladu. Tym razem poszkodowaną była piesza kobieta. 46 letnia mieszkanka Pleszewa podczas przechodzenia przez jezdnie na ul. Św. Ducha została potrącona przez nadjeżdżającego motorowerzystę. Piesza w konfrontacji z rozpędzonym jednośladem nie miała żadnych szans. 19 letni kierowca ze zdarzenia wyszedł bez szwanku, natomiast kobieta z obrażeniami czaszkowo-mózgowymi trafiła do pleszewskiego szpitala. 09.11.2007r w Suchorzewie około godziny 7:50 doszło do wypadku na drodze krajowej nr K11. Podobnie jak we wcześniejszych wypadkach, tak i w tym udział brał jednoślad. Jadący od Jarocina kierowca samochodu osobowego Daewoo Tico podjął manewr skrętu w lewo do jednej z posesji. Jednak podczas tego manewru nie ustąpił pierwszeństwa nadjeżdżającemu prawidłowo z przeciwka motocyklowi MZ. Nieprzemyślany manewr skończył się dotkliwymi obrażeniami dla kierowcy i pasażerki motocykla. Oboje ze złamanymi kośćmi kończyn dolnych trafili do szpitala. Kierowca samochodu był trzeźwy. Źródło : http://www.pleszew.policja.gov.pl/?a=963 Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Jechałem akurat w strone miasta. Było ok godz 17 (nie patrzyłem na zegarek). Nie samowity korek samochodów. Odbiłem w lewo i wyjechałem na Antoniego. Ok godz 18 wracałem z powrotem. Patrze.... Przy aptece na starołęckiej leży na lewym pasie motocykl (typ: poważne Enduro). Marki moto nie widziałem, a i ciemno było. Dalej na drodze leżał kask i rękawiczki, a obok stało zielone Seicento. Pewnie był to koleś z okolicy. Może znacie kogoś takiego... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Jechałem akurat w strone miasta. Było ok godz 17 (nie patrzyłem na zegarek). Nie samowity korek samochodów. Odbiłem w lewo i wyjechałem na Antoniego. Ok godz 18 wracałem z powrotem. Patrze.... Przy aptece na starołęckiej leży na lewym pasie motocykl (typ: poważne Enduro). Marki moto nie widziałem, a i ciemno było. Dalej na drodze leżał kask i rękawiczki, a obok stało zielone Seicento. Pewnie był to koleś z okolicy. Może znacie kogoś takiego... ?? Właśnie mój kumpel mi zameldował o tym wypadku:/mowi że wygladało to nieciekawie,motocykliste karetka zabrala do szpitala,nie wiadomo nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Motocykl, który leżał na Starołęckiej przy aptece, to srebrna z tego co wiem, honda transalp na poznańskich blachach. Moto nie było jakos specjalnie potrzaskane. W kolizji uczestniczył jeszcze biały, dostawczy lublin. Szczegółów jednak nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Motocykl, który leżał na Starołęckiej przy aptece, to srebrna z tego co wiem, honda transalp na poznańskich blachach. Moto nie było jakos specjalnie potrzaskane. W kolizji uczestniczył jeszcze biały, dostawczy lublin. Szczegółów jednak nie znam. Niestety motocyklista zmarł po 30 minutach reanimacji znałem Marcina i wiezyć się nie chce.Był zamienic motocykl na tańszy czyli honde transalpa którą jechał do domu, wyjechałamu kobieta cinqecento od którego się odbił i wpadł pod nadjeżdżającego lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi