Skocz do zawartości

OEM - film / kolejna odslona

Rekomendowane odpowiedzi

moja opinia i nikt nie musi sie zgadzac :

za duzo kolek :roll: zwolnienia :roll: brak dzwieku silnikow, ogolnie caly film opiera sie na koleczkach i powerslidach(nie liczac dwóch skokow 20cm nad glebą) :roll: ogolnie moglo byc lepiej ... :)

:mrgreen:

byłem podczas kręcenia scen tam na tym boisku piłkarskim co go koledzy tak ładnie zaorali :) Widac mnie kiedy Yosarian robi tego lewego powerslida i okurza takiego kolesia w niebieskiej koszulce, ja stoje obok w białoczarnych bojówkach :P Tak ten playboy to ja :)

a co do filmu no to może rzeczywiscie za dużo samych bączków ale nie bylo aż tak źle! pozdrawiam

Do Enduro: Jestem w trakcie robienia filmu więc moge udowodnić że Powerslide to bardzo prosty trick

Nakrecić slide'a to kilka sekund takze moze dzisiaj uda Ci sie wrzucic?? Moze jeszcze pochwalisz sie slide'ami na stojaco?? :mrgreen:

Mi sie muzyka duzo bardziej podobala w poprzednich filmach ale to kwestia gustu. Szkoda ze nie slychac silnikow, ale ogolnie spoko.

Co wy tam wiecie? Nie podobał mi się, monotonny...ja uważam że tych bączków było troszke za dużo ale widać że chłopak włożył w ten film dużo czasu i świetnie go zmontował. Ja też wziąłem się za taki film i wiem ile czasu to pochłania. Więc pozdro dla autora filmu i wszystkich którzy przyczynili się do jego powstania. Czekam na kolejną odsłone :)

No no filmik całkiem niezły powiedział bym ze wręcz cudny, widać że chłopacy poczynili postępy od ostatniej produkcji zwłaszcza w materi kręcenia i montażu filmów, (technika jazdy pewnie tez poszła w górę). No i wreście nareście nie musiałem słuhać tego klepania DR-ki - sam miód.

muza - spoko

brak dzwieku silnika - tez ok a nawet lepiej

przejscia miedzy fimami - moga byc ale za dlugie (najbardziej mnie to wku*wialo)

filmiki - spoko

caloksztalt - moze byc ;) ale dlugosc tych przerw :)

P.S. skad mozna sciagnac poprzednie ?? :mrgreen: