andrzejtomecki Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 moja opinia i nikt nie musi sie zgadzac : za duzo kolek :roll: zwolnienia :roll: brak dzwieku silnikow, ogolnie caly film opiera sie na koleczkach i powerslidach(nie liczac dwóch skokow 20cm nad glebą) :roll: ogolnie moglo byc lepiej ... :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 byłem podczas kręcenia scen tam na tym boisku piłkarskim co go koledzy tak ładnie zaorali :) Widac mnie kiedy Yosarian robi tego lewego powerslida i okurza takiego kolesia w niebieskiej koszulce, ja stoje obok w białoczarnych bojówkach :P Tak ten playboy to ja :)a co do filmu no to może rzeczywiscie za dużo samych bączków ale nie bylo aż tak źle! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 pierszy raz sie zgadzam z andrzejem :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Konkretna produkcja nie powiem , dołączył do prawie 30 gb kolekcji filmów enduro/cross :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Do Enduro: Jestem w trakcie robienia filmu więc moge udowodnić że Powerslide to bardzo prosty trick Nakrecić slide'a to kilka sekund takze moze dzisiaj uda Ci sie wrzucic?? Moze jeszcze pochwalisz sie slide'ami na stojaco?? :mrgreen: Mi sie muzyka duzo bardziej podobala w poprzednich filmach ale to kwestia gustu. Szkoda ze nie slychac silnikow, ale ogolnie spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Spoko. Moja maszyna jest narazie niedysponowana ale niedługo złoże film bo jest jeszcze nie kompletny. Kiedy będzie gotowy to wrzuce. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 a mi tam sie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 a mi tam sie nie podobaprosto z mostu :)no film jak film. wg. mnie troche monotonny no ale jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Co wy tam wiecie? Nie podobał mi się, monotonny...ja uważam że tych bączków było troszke za dużo ale widać że chłopak włożył w ten film dużo czasu i świetnie go zmontował. Ja też wziąłem się za taki film i wiem ile czasu to pochłania. Więc pozdro dla autora filmu i wszystkich którzy przyczynili się do jego powstania. Czekam na kolejną odsłone :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Wazzabii, a ja mam pytanie... Chciałbym stworzyć coś konkretnego z XT (film) i tutaj pytanie: Czy można jakoś zmniejszyć rozmiar pliku zrzuconego z aparatu, który jest cholernie duży! Np. 8 sekund zajmuje mi blisko 5 MB! 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 no filmik ladnie zrobiony, ale jazda na nim uwieczniona nie zachwyca, to tylko moje zdanie, teraz jestem w trakcie montowania naszego filmu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Jezeli chodzi o jak najmniejszy rozmiar to najlepiej skompresowac na .wmv, Zrobi ci to kazdy program do obrobki wideo, i pewnie jescze wiele innych dostepnych na sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 No no filmik całkiem niezły powiedział bym ze wręcz cudny, widać że chłopacy poczynili postępy od ostatniej produkcji zwłaszcza w materi kręcenia i montażu filmów, (technika jazdy pewnie tez poszła w górę). No i wreście nareście nie musiałem słuhać tego klepania DR-ki - sam miód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Filmik b. fajny 8) Dzwiek jest piekny :twisted:. Faktycznie duzo koleczek, ale traktuje to jako "temat" tego filmiku 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 muza - spokobrak dzwieku silnika - tez ok a nawet lepiejprzejscia miedzy fimami - moga byc ale za dlugie (najbardziej mnie to wku*wialo)filmiki - spoko caloksztalt - moze byc ;) ale dlugosc tych przerw :) P.S. skad mozna sciagnac poprzednie ?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi