Pawel Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Sprawa jest prosta, tak jak Dominik powiedział. Nie ma wyjątków, bo się zrobi zamieszanie, kto co jak i daczego itp. Róbcie zgłoszenia na dania wegerariańskie. Ja osobiście z dań tego typu preferuję zupę chmielową, nawywaną potocznie piwem :-). pozdro, Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 czy są jeszcze wolne miejsca?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 czy są jeszcze wolne miejsca?? ... bo jak są, to ja bym się wprosił.... (od piątku)Sztuk 1. Jak by był domek, to chetnie (nie śmierdzę zanadto ;) ), jak nie to namiot przytaszcze.Do zrobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Mogę się przenieść na piątek z noclegiem w namiocie? Jeśli tak, to: płacę 40 za jedzonko i 2x5* za noclegi? Sękju za odpowiedź i bąsła na noc. * - plus klimatyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 no dobra...ja poproszę żarcie wegetariańskie...ale nie tak jak w zeszłym roku,że w końcu go nie było.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 ja bym chcial jeszcze wpisac kolege, ktory kiedys byl znany pod nickiem "DeTe", teraz ma problemy z pisaniem na forum, a z checia wybralby sie do Borek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xander Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Xander x1 od piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ja zamawiam świeża chrupiącą pannę młodą Grila oczywiście chętnie skosztuje myślę, że Borki to zajebiste miejsce na imprezę i mam nadzieje ,że uda mi się przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Słuchajcie ja chciałem kumpla wkrecic z laską jedno moto jeden namiot od piątku da rade , bo ja oczywiscie BEDE :twisted: [ Dopisane: 29-08-2005, 18:10 ]i oczywiscie jak da rade to liczcie tą pare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Słuchajcie ja chciałem kumpla wkrecic z laską jedno moto jeden namiot od piątku da rade , bo ja oczywiscie BEDE :twisted: Z natury zawsze to było spotkanie "Forumowe" a nie ogólnodostępne. Ale ... myślę, że nikt nie będzie robił z tego względu problemu :-). Pozdro, Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 My niestety musimy zrezygnować. Nałożyły się tu sprawy służbowe (wybory) jak i prywatne. Życzymy Wam wspaniałej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 A można by się wpisać na piątek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 A jak! Przy najbliższej edycji porobię zmiany z Bernem (szkoda, szkoda) i Michałem (szykuj się na piątkowy Sajgon :twisted: ).pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Embe 1x Od piątku (namiot) Embe 1x Od soboty Heh, fajnie mam...dwa razy przyjeżdżam :) Wiem, wiem...rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Powyższe zmiany naniesione.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi