drex Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Jesli wyslanie zony na katA nie jest arcycwanym pomyslem na pozbycie sie jej :) to jesli zaczyna od zera nieglupim pomyslem bedzie wykupienie dodatkowych jazd. Wiosna idzie wiec czas na śmiganie sobie trzeba jakoś organizować wiec kat A to myśle dobry pomysl... hehehe a tak na poważnie to rzeczywiście będzie zaczynać od zera no i czas pokaże jak będzie sobie radzić. Dobre jest to że w High jest możliwość ujeżdzania kilku sprzętów na kursie a to z koleji pomoże w określeniu się i wyborze przyszłego moto. I pewnie bez dodatkowych jazd się nie obędzie- wpisałem to juz w budżet :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 I pewnie bez dodatkowych jazd się nie obędzie- wpisałem to juz w budżet :icon_twisted:Mysle ze to dobra inwestycja. Jesli masz gdzies pod reka jakiegos Simsona niech sie kobieta otrzaska z wajcheczkami i przełącznikami :biggrin: zeby nie tracic na to czasu na kursie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RubiX Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) www.prawko.v4.pl Nauka Jazdy DK Edytowane 23 Marca 2008 przez RubiX Cytuj =========================================sklep motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Chciałbym żonie zasponsorować prawko na motocykl i zastanawiam się gdzie najlepiej ma je zrobić - czy macie jakąś konkretną szkołę z naciskiem na technikę jazdy i w miare porządny sprzęt do jej nauki. Z góry dziękuję za podpowiedzi!!Temat kilkakrtnie walkowany, uzyj wyszukiwarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) No i chyba ja dałem się przekonać co do nauki w szkole HigH, tak czytam czytam wszystkie wypowiedzi i lepiej bedzie wydać pare złotych wiecej ale miec wiekszą pewność że żona jednak dojedzie do domu cała i zdrowa. Jesli ktoś ma jeszcze jakies doświadczenie z tą wlaśnie szkołą jazdy to poproszę o wypowiedzi!Też uczę się w High jest ok. a instruktorzy to prawdziwi motocykliści uczą nie tylko jak jeździć ale i jak przeżyć na naszych drogach- profesjonaliści (nie nastawieni tylko na kasę) i na zdanie wyłącznie egzaminu ;) Edytowane 26 Marca 2008 przez GINECZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkkFZ6 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 polecam High, kilka maszynek i naprawdę uczą jak jeździć a nie jak zdać egzamin - z tym na pewno nie będzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qklux Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam! Mam prośbę o wskazanie mi szkoły nauki jazdy kat.A w Poznaniu. Kursów takich jest dużo, ale... są szkoły i są SZKOŁY. Która najlepiej przygotowuje nie tylko do egzaminu, ale do jazdy na motorze? Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja w każdym razie odradzam KOMBI. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 a ja ponawiam pytanie o szkołę EFEKT. Czy miał ktoś z nimi jakies doświadczenia? Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 szkoły EFEKT nie polecamy bo marny efekt Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolo Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Dzięki za wyrażone opinie, wczoraj zapisałem się do High, choć mam bardzo daleko na plac. Po kursie opiszę wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Marcin72- jakieś konkrety? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drizzt Do'Urden Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Ja również polecam High ponieważ miałem przyjemność uczestniczyć w ich kursie i zdałem za 1 razem. Tak jak wyżej napisano uczą prawdziwi motocykliści nie tylko jak zdać a jak przeżyć. Wszyscy jeżdżą na moto i na jazdach w 90% przypadków za tobą również poruszają się na motocyklach. Naprawdę polecam :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 (...) w 90% przypadków za tobą również poruszają się na motocyklach. Naprawdę polecam :lalag: Czemu nie zawsze jeżdżą z kursantem na jednym motocyklu, lecz tylko w dziesięciu procentach jazd po mieście? Dla mnie to ściema i amatorszczyzna. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 w porównaniu z innymi szkołami to bym to nazwał "pełnym profesjonalizmem" Boa - konkrety są takie że moja luba miała właśnie okazje porównać sposób uczenia w szkole Efekt i High Efekt - jazdy na placu - Pani zrobi tą ósemkę High - jazdy na placu - powiedziane wszystko co i jak robić, omówienie błędów jakie popełnia, niestety teraz biedna walczy z nawykami jakie wyrobiła sobie po kursie w szkole E, gdzie w zasadzie nie powiedziano jej nic, - dodatkowo zatrzymanie awaryjne aż do zrobienia małego stoppie - start pod górkę tyle co sam spamiętałem z jej opowieści Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi