Skocz do zawartości

Chcialem sie pochwalic

Miklas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zdalem egzaminy na kat. A. Za tydzien moge odebrac prawko z Urzedu Miejskiego 8)

Przy okazji opowiem perypetie zwiazane z egzaminem praktycznym :-D

Bylem ostatni w kolejce. Drugi w kolejnosci facet (kolo 35-40 lat) dal niezly popis kaskaderski. Po przeprowadzeniu motocykla wsiadl na niego i dwa razy zgasl mu motocykl przy probie ruszenia. Trzeci raz postanowil dodac wiecej gazu, ale za szybko chyba puscil sprzeglo, bo wyrwal z buta, malo nie postawil motocykla na tylnim kole, roztrzaskal w drzazgi plotek otaczajacy rabatke z krzaczkami i kwiatami, zaoral cala rabatke, a przy okazji polamal klamke hamulca i kierunkowskaz 8O

Szczerze mowiac mialem ochote zasmiac sie w glos, ale troche nie wypada na egzaminie.

O ile akcent humorystyczny byl ok, to niestety troche musielismy poczekac az doprowadza moto do stanu uzywalnosci, a pozniej jak na zlosc popsul sie interkom i czekalismy 1,5 godziny az zakupia nowy :?

Pomimo wszelkich niedogodnosci poszlo mi super. Plac bez zajakniecia, a na miescie tylko raz zapomnialem z wrazenia wylaczyc kierunkowskazu :roll: :)

P.S. Troche mnie tutaj nie bylo i chyba uciekla mi akcja z naszywkami, chociaz deklarowalem chec zakupu, bardzo przepraszam organizatorow tej akcji :roll:

jak ja zdawałem egzamin to też w grupie znalazł sie: facet w wieku 35-40 <typowy bolo, łańcuch, goła głowa itp.> i młodzież :) do której zaliczała sie pewna dziewczyna :P.

Plac pokonywała pierwsza z nas> Co ów bolo raczył komentowac EGZAMINATOROWI!!, że kto to widział babe na motorze, itd. Gdy dziewcze na osemce wyjechało za linie, to gościu piał jak głupi z niej. Dzieczyna poprawiła osemke i zdała,a facet został oblany własnie na osemce<dwa razy podpórka nogą>

szybko zmył sie z placu z piskiem opon swojej półcieżarówki :)

U mnie na egzaminie tez był taki jeden. Najpierw wszystkim naopowiadał jak on to z kumplami po miescie 200 śmiga, jaką ma wpasioną tuningowaną Kawe na której robi niemal wszystko... Hehe... Niestety ósemki chyba na niej nie ćwiczył... :-D