Miklas Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zdalem egzaminy na kat. A. Za tydzien moge odebrac prawko z Urzedu Miejskiego 8) Przy okazji opowiem perypetie zwiazane z egzaminem praktycznym :-D Bylem ostatni w kolejce. Drugi w kolejnosci facet (kolo 35-40 lat) dal niezly popis kaskaderski. Po przeprowadzeniu motocykla wsiadl na niego i dwa razy zgasl mu motocykl przy probie ruszenia. Trzeci raz postanowil dodac wiecej gazu, ale za szybko chyba puscil sprzeglo, bo wyrwal z buta, malo nie postawil motocykla na tylnim kole, roztrzaskal w drzazgi plotek otaczajacy rabatke z krzaczkami i kwiatami, zaoral cala rabatke, a przy okazji polamal klamke hamulca i kierunkowskaz 8O Szczerze mowiac mialem ochote zasmiac sie w glos, ale troche nie wypada na egzaminie. O ile akcent humorystyczny byl ok, to niestety troche musielismy poczekac az doprowadza moto do stanu uzywalnosci, a pozniej jak na zlosc popsul sie interkom i czekalismy 1,5 godziny az zakupia nowy :? Pomimo wszelkich niedogodnosci poszlo mi super. Plac bez zajakniecia, a na miescie tylko raz zapomnialem z wrazenia wylaczyc kierunkowskazu :roll: :) P.S. Troche mnie tutaj nie bylo i chyba uciekla mi akcja z naszywkami, chociaz deklarowalem chec zakupu, bardzo przepraszam organizatorow tej akcji :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Gratulacje, to teraz tylko jazda :) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Teraz trzeba moto kupic :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 uhuhu.gratuluję.no i życze szybkiego i udanego zakupu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrubo Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Brawo Brawo mnie to dopiero czeka naszczęscie juz mam motor i chyba nie pojade po płotkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Tylko pogratulowac :) bziuuuummmmm i no comment 8) PoZdRo Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 WOW :!: rozumiem, że za pierwszym razem 8) GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 jak ja zdawałem egzamin to też w grupie znalazł sie: facet w wieku 35-40 <typowy bolo, łańcuch, goła głowa itp.> i młodzież :) do której zaliczała sie pewna dziewczyna :P.Plac pokonywała pierwsza z nas> Co ów bolo raczył komentowac EGZAMINATOROWI!!, że kto to widział babe na motorze, itd. Gdy dziewcze na osemce wyjechało za linie, to gościu piał jak głupi z niej. Dzieczyna poprawiła osemke i zdała,a facet został oblany własnie na osemce<dwa razy podpórka nogą>szybko zmył sie z placu z piskiem opon swojej półcieżarówki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 tak przyokazji zapytam sie jakie zadania dają na placu jak sie zdaje na motóra czyli na A? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 wreszcie radomianin sie uaktywnił na forum :) - może bedzie wreszcie z kim śmigac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Podjazd pod górke, 2*slalom i 5*ósemka. O kolejności decyduje egzaminator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 U mnie na egzaminie tez był taki jeden. Najpierw wszystkim naopowiadał jak on to z kumplami po miescie 200 śmiga, jaką ma wpasioną tuningowaną Kawe na której robi niemal wszystko... Hehe... Niestety ósemki chyba na niej nie ćwiczył... :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 gratuluję :lapagora: i udanego zkupu moto życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Gratulacje. Mi zostało jeszcze 8 siesiecy do rozpoczęcia kursu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi