Enduras Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Noo wreszcie pożądna kobza, chociaż kawa też zła nie była , czekamy na foty w akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Chcesz sie moze zamienić na DT 125? :D :( Żart Gratuluje pięknego sprzętu i życze gumowych drzew :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Super sprawa :) gratuluje i rowniez czekam na fotki z glebokiego blotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Gratulacje :) To gdybyś chciał porównać szczegóły konstrukcji, to w moim garażu stoi : http://www.bikepics.com/pictures/209178/Niestety nie moja, tylko brata, ale raz na czas się daje prześmigać 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ja również gartuluje :) ,gumowych drzewek życze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Właśnie się zastanawiam nad takim albo WR 450 ale słyszałem coś że KTM nie lubi wysokich obrotów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Noooo - gartulacje. Tylko co teraz z robisz z nadmiarem mocy? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 gratulki a co do kawki to chetnie zwiąłbym ją pod swoją opieke (ktm-a z resztą też) :) tylko najpierw DT musze opchnać Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 No no Dominik, mocarna Koza :!: Gratuluje, niech dobrze Ci służy. :) A jak sobie już trochę pojeździsz to jestem ciekaw wrażeń no i porównania z poprzednimi EXC 450 i 400. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Noo gratulacje dominiku :) Teraz będziesz latał już do chmur :DJeszcze tylko mały tuning i już sprzęt idealny! Chociaż za takiego to bym wszystko oddał :( Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Dominik czy przypadkiem ten Twoj kolega nie jezdzi czerwona toyota combi ? Jesli tak to ten motocykl stal dwa stanowistka obok mojego volviacza w parkingu podziemnym :) Jak sie nie myle facet mial od niego jeszcze kola super-moto. Nie raz przechodzilem patrzac z zadzdroscia na te piekna sztuke. Jestem na 99% pewny,ze to ten sam motocykl (podgieta blacha i numer na owiewce by sie zgadzaly). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter900 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 eloo!!Ja tak jak wszyscy, gratuluje strzeta, wyglada bosko :)BTW: fajnie masz blache zamontowana i powyginana :(Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Więc się właśnie chłpaki nad opanowaniem tej mcy zastanawiam. Koledzy mi mówią, że dam radę ze spokojem, w końcu nie jeżdżę od wczoraj... W 400 mocy było pod dostatkiem. 450 była bardzo podobna, tylko miała lepsze "pierdolnięcie" przy zdławionym silniku. To poniekąd wina przekonstruowanej pompki przyśpieszacza, która w modelach sprzed 2004 roku jest po prostu wadliwie wykonana i nawala. Można ją reanimować, ale na krótko, zakup nowej jest bez sensu bo i tak padnie. Dopiero od 2004 roku pompkę przekonstruowano co zaowocowało tym, że moto zawsze na zdławionym silniku daje kopa po dodaniu gazu. W starszych modelach z ch*jową pompką przyśpieszacza moto potrafi niebiezpiecznie się zawahać, a nawet zgasnąć... No i w 520 stoję przed tym problemem właśnie. Dziś rozebrałem pompkę i na moje oko jest źle złożona. Zobaczymy co Eskimos znajdzie na fiszkach... To gdybyś chciał porównać szczegóły konstrukcji' date=' to w moim garażu stoi : http://www.bikepics.com/pictures/209178/ Niestety nie moja, tylko brata, ale raz na czas się daje prześmigać Extra, bardzo podobnie miałem zrobioną 400. Myślę że po Rumunii zrobię z 520 czarną dziwkę, tak jak u Twojego brata. Właśnie się zastanawiam nad takim albo WR 450 ale słyszałem coś że KTM nie lubi wysokich obrotów?? Hmmm nie za bardzo wiem o co Ci chodzi... ani WR 450, ani EXC450, nawet 400 a tym bardziej 520 nie będziesz kręcił na maksa. Nie sądzę żeby Ci się to udało. Tzn możesz, ale będzie to para w gwizdek. Kręcenie na niskich biegach na maksa... Po to wymyślili 4T w cross i enduro, żeby operować momentem obrotowym przy nmniejszych obrotach niż w 2T. Także o to się nie martw. Gwarantuję Ci, że cokolwiek kupisz, i tak nie będziesz kręcił "pod czerwone". To nie wyścigi szosowe :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Jeszcze tylko mały tuning i już sprzęt idealny Jaki tuning to z neigo da sie jeszcze wiecej KM wyciagnac?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Dominik czy przypadkiem ten Twoj kolega nie jezdzi czerwona toyota combi ? Jesli tak to ten motocykl stal dwa stanowistka obok mojego volviacza w parkingu podziemnym :P Jak sie nie myle facet mial od niego jeszcze kola super-moto. Nie raz przechodzilem patrzac z zadzdroscia na te piekna sztuke. Jestem na 99% pewny' date='ze to ten sam motocykl (podgieta blacha i numer na owiewce by sie zgadzaly).[/quote'] Dokładnie, to ten motocykl :)Świat jest mały, a Polska to wioska :))pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi