rozek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Dla mnie podstawą jest jeździć w pełni legalnie (...) no nie tak dokonca legalnie bo to nie motorower Ja pi**dole, co za temat Powinni wam nakopać za takie jazdy bez papierów. I za nieumiejętność pisania po polsku a to nie Ty miales kiedys Jawe 250 ?? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 no nie tak dokonca legalnie bo to nie motorower Nie jest motorowerem ale jest zarejstrowany na motorower... jest w pełni sprawny technicznie i ma OC..... w razie jakiejś kontroli nie ma przypału.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 hehe nawiazujac do tematu... Wlasnie gdzies z pol godizny temu jade sobie po krajowe E4 noi ladna drozka itd i wale z swej aprili ile wjedzie.. Juz dochodze do 100lm/h radosc mnie ogarnia ze wkoncu 3 cyfrowa predksoc a patrze a zamna jakies auto sie przybliza . Patrze znowu w lustro blizej patrze a tu policja .. ja juz strach w oczach.. jak mnie zatrzymaja to mi wezma dowod itd ale lekko puszczam gaz i robie i miejsce na wyprzedzenia . Ci mniezzaczeli wyprzedzac patrze z bokua tu jada jacys mlodzi i sie smieja (policjanci oczywiscie) ale ja nadal zgroza .. wyprzedzili mnie i troszke przychamowali to mysle o nie beda mnie zatrzymywac . Ale pojechali dalej a ja uffff kamien z serca... Potem wjedzam a wies patrze a tu kolejna policja ale juz jechalem w miare powli:) Wiec niektozy policjanci naprawde sa fajni bo napewno widzieli ze to motorower a jednak te 45km/h niejechal:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 jesli jechales tym co przedstawia avator to wądpie zeby wiedzieli ze to 50 jedynie mogli sie brechtac ze zaczeles zwalniac jak ich zobaczyles lub opowiadali sobie wlasnie smieszne kawały o bladynkach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 No tym ale wez pod uwage ze jest to motorowerek(niby) I tablica rejestracyjna jest mniejsza od motocykla wiec mogli zauwazyc roznice wkoncu to policja. Alew tak czy inaczej ciesze sie mnie niezatrzymali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Też mialem jak krzychu-985,90 na blacie na Czernakowskiej,lekko schowany za szybą...95 na godzine dalej cisne...100 puknela i straż miejska za mną...udalem że ich ni widzialem i nie panikowalem,lekko prrzychamowalem do 70 i naszczęście dali sobie spokój :PNajgorzej jest jak jeździmy motorowerami które spokojnie idą 90-100 i przy tych 100 na godzine zlapią.Slyszalem o taki przypadku,koleś na Derbi Sendzie 80ccm lecial pod 110 i go zlapali,pogadali,popsioczyli i puścili,bo punktów karnych nam wlepić nie mogą?! bo gdzie je mamy?w karcie motorowerowej?! :mrgreen: i zdaje mi się, że większości policjantów nie chcialo by sie wzywać lawety itp. aby zawieźli nas na badanie techniczne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Jeżli słyszeli to coś to przedstawia avatar to musieli być pewni że to 50 :P:D pozaty ma mała tablice rejstracyjną.... dziaj ruszam z pod świateł na jednej z ruchliwszych ulic warszawy (godziny szczytu) 1-2-3-4-5 wskakuje >80... patrze w lusterko a tu polcjant na CB250.. mówie koniec ze mną...:P:D:D:D zatrzyma mnie zabierze dowód :/.. starajac sie uratowac dałem ostro po cheblach do 50km/h. i czekam aż mne wyprzedzi :P:D patrze w lusteko a on daje opór... wyprzedził mnie.. miał conajmniej 100 na budziku i zaczoł piękny slalomik między autkami ;P;P odrazu strsik opadł i ruszyłem za nim :D:D niestety był ciutke szybszy <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Nie widziałem jeszcze policjanta który by jechał motorkiem ale za to duzo ich widziałem w poldkach :notworthy: . Jeszcze nigdy nie widziałem żeby jakis policjant zatrzymał kolesia np: na komarze czy wogule na czymś co ma 2oo (nie mylić z rowerem :-D ) chyba ,że jedzie ktoś bez kasku ... czyli wniosek z kaskiem palicjant Cie nie zatrzyma - oczywiście są wyjątki :notworthy: :D pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Tez nie widzialem jak zatrzymuja, ale na motorach to policjantow czesto widuje :notworthy:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 A napisz gdzie mieszkasz bo ja koło Ostrołęki i często tam jestem (szkoła :notworthy: ) i policjanta ani razu nawet na komarze :notworthy: ... ale najważniejsze ,że widze tam oprucz dużej ilości policji różne motorki od rometów po hmm :D fajniejsze 2oo. A tu strona zespołu który śmiga po oce i okolicach http://www.ostroleka-team.prv.pl/ pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Ja jestem z Czestochowy :notworthy:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Eee to troche daleko hmm chyba z 500km :notworthy: kiedyś sie wybiore jak bede miał coś lepszego 8) może policja mnie nie złapie :-) pozdro :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Wystarczy żeby niechcący lookneli na tumik albo szybe otworzyli :( :( [ Dopisane: 04-07-2005, 22:08 ]* tlumik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Witam!Ja dzisiaj jade simsonkiem wieczorem, a tu znaprzeciwka wyjeżdża policja w busie. Gość wystawia ręke i mnie zatrzymuje, pyta sie czemu nie jeżdże na światłach.... Ja patrze a tu światła się świecą i muwie mu ze sie swiecą, on stwierdził że coś mam spalone i chce jeszcze coś sprawdzić. Ja nie zrozumiałem o co mu chodzi i pojechałem :) A propo policjantów na motorach, u mnie w Tarnobrzegu jeździ 2, jeden z nich mieszka w klatce mojego kumpla, a prywatnie jeździ Yamachą R1 !!! (nie zawsze zgodnie z przepisami) :D Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Ja pocinałem przez 2lata po wałach i na szczeście nigdy mie nie złapali bo nie mamy w legnicy miłych policjantów. Wszyscy jacyś sztywni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi