dr.kot Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Witam wszystkich.Moze zaczne nietypowo mam 23 lata, 180 cm wzrostu i 80kg wagi.Czy pod katem gabarytów tan motorek jest ok dla mnie? A teraz ogólnie czy myslicie,ze Bandit jako 1 motor to dobry wybór? Po odczytaniu kilku podobnych tematów mysle o gs500, ale z drugiej strony nie chce kupowac motoru na jeden sezon a Bandit jest moim wzorem motocykla i motorem docelowym.Prosze o wasze opinie. Z góry dzieki. Narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Tak, Bandit raczej nie powinien sprawić problemów. Nie jest to zbyt agresywne moto, choć oczywiście warto się pilnować, bo kolejne 'dyszki' na prędkościomierzu potrafią szybko przemieszczać się z prawej strony wskazówki na lewą ;) Ale traktowany łagodnie potrafi być bardzo spokojny.Gabarytowo powinien być na Ciebie idealny, możesz się przejść do jakiegoś salonu i przymierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz01 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Tak myslę, że to jest do zrobienia. Mój znajomy w tym roku w wieku coś po 40-stce , nigdy nie jeżdżący na motocyklu - zrobił sobie prawo jazdy i kupił właśnie Bandita - radochy ma chłopak co niemiara. Oczywiście odrobina rozsądku pod czachą się przyda( w końcu to prawie 80 KM ) ale sposób oddawania mocy przez Bandita jest tak łagodny , że powinieneś sobie poradzić. Spróbowałem i mogę powiedzieć , że jest on bardzo przyjemny w prowadzeniu. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Myślę, że sobie poradzisz. Mój kolega zaczął od susuki gsx 600f i sobie bardzo dobrze radzi. Śmiga już drugi sezon ;) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.kot Opublikowano 15 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Super. Dzieki jak na razie same podpowiedzi i odpowiedzi po mojej mysli.Dlatego , ze choruje na ten motocykl. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Kup bandita- bo na gs bedziesz wygladał jak na komarku ;) bandit moca ani osiagami nie przeraża wiec przy odrobinie rozsadku bez problemu sobie poradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunch Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Kupuj bandita chlopie, ja swojego chce sprzedac, ale gdzies dopiero za 2, 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Jako pierwszy motor trafiła mi sie CBR F2. Trzepnąłem w tym sezonie (w sumie 2 miesiące od kupna) 2tys. km i uważam że dobrze wybrałem. Już coraz częściej staję sie bardziej odważny, choć sprzet często potrafi mnie zaskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.kot Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Dzieki jeszcze raz. W takim ukladzie za okolo 2 miesiace bede smigal ( mam nadzieje czarnym ) Bandziorem!!!! ;) SuperDzieki i pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Jeśli chorujesz na Bandita i Cię stać to ... nie widze w ogóle przciwskazań . Dokładnie tak jak chlopaki wyżej , oby tylko nie poniosła cię fantazja to dłogo pojeżdzisz ;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Witam wszystkich. Też przymieżam się do suzuki bandit 600, mam 186 cm wzrostu, 85 kg wagi. No i myślę o b600 lub też diversion 900 (kardan) ale tylko 8 zaworków. Zobaczymy na ile kasa pozwoli... Pozdrowionka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Ja na Bandita przesiadałem się nawinąwszy wpierw "parę" kaemów na ETZ 251, a i tak uważam, że był to motocykl kupiony na wyrost. No ale teraz są inne trendy... Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.kot Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Witam wszystkich. Moze zaczne nietypowo mam 23 lata, 180 cm wzrostu i 80kg wagi. Czy pod katem gabarytów tan motorek jest ok dla mnie? A teraz ogólnie czy myslicie,ze Bandit jako 1 motor to dobry wybór? Po odczytaniu kilku podobnych tematów mysle o gs500, ale z drugiej strony nie chce kupowac motoru na jeden sezon a Bandit jest moim wzorem motocykla i motorem docelowym. Prosze o wasze opinie. Z góry dzieki. Narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Wszystko zależy od tego jakie masz doświadczenie w ujeżdżaniu dzikich koni. Moja rada jest taka: Jeżeli czujesz, ze dasz radę to tak jak najbardziej. Fajny "motorek", wdzięczny tylko dla rozważnych. Pozdrawiam. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 to co napisał Marek, jeźdźiłeś już na jakiś sprzętach ? miałeś już stycznośc z większymi moto ? najlepiej dorawać jakiegoś Bandytę i sie przymierzyć... ja po przesiadce z 250 na 600, nie żałuję że kupiłem wcześniej 250. Dużo się na niej nauczyłem, zdobyłem cenne doświadczenia. Gdybym od razu wsiadł na 600 cm to mogłoby być nieciekawie gdyż ja mam więcej benzyny w głowie niż oleju... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi