rad3k Opublikowano 28 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2003 Witam. Przymierzam sie do kupna motocykla. Wiem ,ze potrzebna jest umowa kupna-sprzedazy,ale czy cos jeszcze trzeba przygotowac? Ps. Na co zwrocic uwage kupujac enduro? Pozdrawiam Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 28 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2003 jezeli motocykl kosztuje wiecej niz 1000 zl to podtrzebny jest Ci jeszcze formilarz PCC-1 zeby zaplacic podatek Lepiej wez go ze saba jak bedziesz kupowac bo duzo damych trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 28 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2003 DOKUMENTY DOKUMENT I JESZCZE RAZ DOKUMENTY POTRZEBNE DO REJESTRACJI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2003 Hmmmm Jakby tu powiedzieć:Standard:1. Umowa k/s (lupno-sprzedaż) lub faktura ze sklepy (kominu)2. PIT PCC1 z danymi kontrahebtów (faktura - tu niepotrzeba wizyta w US)3. Dowód rej. pojazdu4. Stara tablica rej. 5. 86 zl (P-Ń) za rej., 6. znaczki skarbowe (od 2 do 5 zł) Jeśkli rejestracja na firmę dodatkowo:1. Wpis do Wydz. Ew. Gosp.2. NIP. 3. REGON.4. Dane wszystkich wspólników5. Podpisy i dow. osob. wszystkich wspólników,6. Do każdego załącznika 0,50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2003 PS Oczywiście standarodwe dokumenty:1. dowód rejestracyjny 2. Umowa k/s3. Stara tablica K... Chyba wcześniej dosyc się naprodukowałem.... Policsa OC (ważna przez 1 miesiąc od zakupu moto() przyda Ci się podczas ubezpieczenia moto. Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 1 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2003 Czesc! Wez jeszcze paru kumpli obeznanych z technika ze soba ! I dokladnie sprawdzaj sprzet. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 1 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2003 Czesc! Wez jeszcze paru kumpli obeznanych z technika ze soba ! I dokladnie sprawdzaj sprzet. Janek. Tak kolega dobrze mówi weź wiecej kolesi, czym więcej oczy może wypatrzą jakąś wadę. Sprawdz numery silnka i ramy, i zobacz czy nie cieknie z niego, podaczas jazdy pusc kierownice i zobacz czy prosto jedzie. To tylko takie podstawowe elementy na ktore trzeba zwróić uwage ale jest jeszcze wiele innych. Aha jak kupujesz sprzeta kupuj tez ubrania, ja zrobiłem 5 tys km w jakis dresach i teraz mi sie wszystko odbija (nie jetem dresem) poprostu juz mi kasy nie starczyło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 1 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2003 Witam.I wytykaj każdą wadę, wszystko co nie gra, wtedy jest większa szansa iż właściciel spusci cenę.... z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 1 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2003 PS Oczywiście standarodwe dokumenty:1. dowód rejestracyjny 2. Umowa k/s3. Stara tablica K... Chyba wcześniej dosyc się naprodukowałem.... Policsa OC (ważna przez 1 miesiąc od zakupu moto() przyda Ci się podczas ubezpieczenia moto. Dominikjeszcze karta pojazdu jezeli maszyna była sprowadzona z zagranicy chyba ze 3 lata wstecz :) Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 1 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2003 najlepiej jedź z jakąs kobietą :) a najlepiej jeśli to by była żona :D one lubią narzekać-wszystko im nie pasuje :D na pewno powie że jej za mało miejsca z tyłu :D tylko jej nie zabieraj na przejażdżkę bo jeszcze się jej spodoba Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2003 Nie zapomnij zabrać kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 4 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 2. PIT PCC1 z danymi kontrahebtów (faktura - tu niepotrzeba wizyta w US)Pamiętaj o PODPISACH, zwłaszcza sprzedającego (jeżeli mieszka daleko). Jeżeli zapomnisz, będziesz musiał zasuwać kawał drogi. PIT PCC1 powinieneś mieć ze sobą przy podpisywaniu umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 4 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 najlepiej jedź z jakąs kobietą :) a najlepiej jeśli to by była żona :D one lubią narzekać-wszystko im nie pasuje :D na pewno powie że jej za mało miejsca z tyłu :D tylko jej nie zabieraj na przejażdżkę bo jeszcze się jej spodobaDoskonały pomysł, z ust mi to wyjąłeś :lol: :lol: :lol: Dyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi