Greedo Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 No ku*wa daliście dupy po całości :/ Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Wiem.... moglem zdac tego exama :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Greedo, nie denerwuj się proszę...... Obiecuję poprawę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ja jak już pisałem mogę wpaść ale po 23:00, to jak będzie ten grill czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ja jak już pisałem mogę wpaść ale po 23:00' date=' to jak będzie ten grill czy nie?[/quote'] bedzie ku*wa, a jak nie to ognisko. chocby w 3 osoby Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ja chce kurrr**aaa grilla, narobilem miecha na szaszłory i co teraz??Aleście mnie wkurzyli... :evil2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 No ku*wa, nie poświecicie paru godzin na szaszłyki od Yaca? Pracusie ku*wa piątkowe :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Postaram sie byc... Dzwoniłem do Yaco też mówił ze będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Umnie sie plany zmieniły... zostałem w domu z posodu choroby :mrgreen: (zatrucie czy cos 8O ...) jak bym dał rade to podejde/jade na ognisko/grilla bo mam nie daleko ale nmie wiem czy w stanie bede :) :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 ognisko jest!!!!!!!!!!prawdopodobnie z drobnym wspomaganiem moich znajomych szatanowców :) co do grilla....może w tesco będzie jakiś po 10 zł to kupimy,także Yaco bierz szaszłyki(najwyżej nabijemy na patyczki i upieczemy nad ogniskem;) ) kurczaków nie będzie,bo skoro miało nie być grilla...:) do zobaczenia o 20 pod tesco!! Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 To co z tym grillem? bedzie czy ni? bo na ognichu to chiba nic z tego...BTW: szaszłory bedmo ostre bo dowalilem marynaty ognistej :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 No to i ja postaram się być o wyznaczonej porze pod Tesco, ale Banditem (tak więc się nie złoję) - potem łatwo będzie ewentualnie przenieść się do Dwóch Kółek. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ja też postaram się pojawić. Mam do załatwienia "sprawę" i dopiero wychodzę z domku. O 20 będę w trakcie... Spróbuję jednak zdążyć choćby na sprzątanie po grilu. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Bede koło 21, jade teraz do media markt nie dla idiotów po klawiature i myszke Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 21:30 moze zajze na chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi