Marta CBR Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 dzisiaj po 12-stej zdałam za pierwszym podejściem egzamin praktyczny na A :DDDa teraz możecie składać tu gratulacje :P :P 8) PS.ale się cieszę :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Moje najszczersze gratulacje, wierzyłem w Ciebie! :P Od rana trzymałem kciuki oburącz i obunóż, bo nie wiedziałem, o której zdajesz. Trzeba będzie Twój sukces opić, oczywiście tymbarkiem. :P Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Gratulacje !!! Nic dodać, nic ujać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 No to kongratulejszyn i wklej szybko na czym będziesz dalej latać!:P Pozdro Łukasz Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 takiego babyblade'a chcę :Phttp://img245.echo.cx/img245/6510/11106363...266752a14ia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Gratulacjeeeeee!!Już myślałem, że się nie doczekam tego postu... :P :P Teraz czekamy na sprzęta.... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 No no no Martka 8) Gratulacje 8)Do zobaczenia wkrotce na zlocie :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylek Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 w kobitkach siła !!! :twisted: :buttrock: gratulacje :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Gratulacje :buttrock: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 GRATULACJE!!! :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 dzięki,dzięki :buttrock: PS.zamienię 2 qnie na 1 babyblade'a.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Brawo!! Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek3 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 C O N T G R A T U L A T I O N S--- nie tylko polak potrafi :D jak widac polki tez:) i witam wśród nas juz tak formalnie:] i zycze szerokiej drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Gratuluje :!: Wreszcie koniec przywozenia kasku autobusem do 2oo :lol: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramlin Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi