Icea_PL Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Nie wiem gdzie Wy na ten Kebab pojechaliście' date=' wydawało mi sie ze jedziecie z nami ,.....[/quote'] My tez tak myslelismy :? ... a tutaj fotki z bemowa z mojej perspektywy ;) .Tylko tyle, gdyz reszte utrwalilem na filmie. http://www.sztyber.host.sk/bemowo2005/galeria1.html (w razie problemow skupiujcie adres do przegladarki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lip@600 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Witam.Dzis była to moja pierwsza tego typu impreza (debiut ;)) Bylo swietnie, fajny klimat, wspaniali ludzie. Oby częściej takie wypady były organizowane. Pozdrowienia dla calej ekipy którą poznałem na Stegnach i reszty których jeszcze nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 spoko impreza :] tłok straszny ale się opłacało :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Tuż przed paradą pekła mi linka sprzęgła, więc poparadowałem do domu leczyć sprzęt. Miło było zobaczyc znajome i nie tylko twarze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Miło było Was zobaczyć:-)Martius, Icea_PL....dzieki za zdjęcia:-))) Pozdrowienia, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Moze wiecie co sie stalo pod koniec jak parada wjezdzala juz na ten most w strone Bemowa bo duzo motocyklistow stalo na tym rozjezdzie(przed wjazdem na gore) :?: z gory wygladalo jakby cos sie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfi Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Ja tez mam pare fotem zrobionych na stegnach, bemowie i w trakcie parady. Oto link: http://www.bikepics.com/members/morfi/98rs...sp?i=330162&s=0. Robione w wiekszości przez Greeda koleżanke ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Witam na stronie http://www.centrum.pl.tc/ w dziale „galeria” znajdują się zdjęcia z otwarcia sezony na Bemowie oraz zdjęcia z ACE Cafe.Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Czy mam rozumieć, że nie zgadzasz się, żebym Twoje zdjęcia zapisał na swoim dysku? Po kliknięciu "zapisz element..." pojawia mi się zachęcające do korzystania z galerii "nie kradnij!!!". Zgadzasz się jedynie na oglądanie, dobrze rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Czy mam rozumieć' date=' że nie zgadzasz się, żebym Twoje zdjęcia zapisał na swoim dysku? Po kliknięciu "zapisz element..." pojawia mi się zachęcające do korzystania z galerii "nie kradnij!!!". Zgadzasz się jedynie na oglądanie, dobrze rozumiem?[/quote'] Nie ja jestem odpowiedzialny za strone, postaram się coś z tym zrobić żeby można było zapisywać te zdjecia normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 A ja na Bemowo dobiłem się dopiero dziś po południu (wcześniej byłem w trasie poza Warszawą) - chyba jedynym plusem był brak ścisku towarzyszącego zazwyczaj tego typu imprezom, w hali wystawowej mogłem bez problemu przysiąść się do dowolnego motocykla na dowolnie długo, udało mi się spokojnie odbyć sesję zdjęciową. Ludzi (i motocykli) na płycie jeszcze trochę było, spotkałem nawet jednego znajomka. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norton Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 ja też byłem po dwuletniej przerwie ale nic sie nie zmieniło tylko dłużej czekaliśmy na parade jak zawsze pare stłuczek a tak pozatym oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 BEMOWO 2005 - 230 zdjęć - http://www.corrado.7net.pl/motobemowo/motobemowo.htm pozdrówka all ;) Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Na Bemowie jak co roku standard. Uczestniczyliśmy w paradzie jak najbardziej! Sympatyczna atmosfera, uśmiechnięte mordki i pogoda jak na zawołanie! ;) Ale wieczorna impreza w 2oo była rewelacyjna! Chociaż na początku klimat był jak na stypie, za to później rozkręciła się jak należy!!!Pozdrowienia dla wszystkich! W szczegóności dla Pabla i Pana Starszego! Adasiu, była rewelka!!!!!! :P :P :) Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 tutaj zdjecia z BEMOWAhttp://www.budokan.pl/bemowo2005/ hehe; zalapalem sie na 2 fotach ;) a Turka stuki-puki to sa chyba na 3 fotkach. :Pdziekuje panie reporterze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi