pan starszy1 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 :twisPablo Ja grilla zmontuje sobie z ADU zaraz po Bemowie a niezałapiesz to się ty chyba,że będziesz grzecznyted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 ech faceci........ :buttrock: :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Co do rozpoczęcia sezonu to mam w planie jeszcze tego' date=' grilla, o którym pisał Palbo czuj się zaproszona nasza księżniczko? [/quote'] po pierwsze-nie należę do grona ,,księżniczek" :buttrock:a na grilla chętnie wpadnę :flesje: tylko proszę o jakieś dokładniejsze informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Dwa razy mi się wysłało - nie czatujcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Więc wracając do tematu....Gdyby wpadła mi jakas kasa extra to kolejnym moim motocyklem został by na 99% Triumph ale Daytona 955i lub (jak bym był jeszcze bogatszy) nowy Sprint ST 1050Trypla ogladałem dokładnie jak bylismy w Łęczycy (kto jescze pamięta)Sama konstrukcja wtedy zrobiła na mnie wrażenie, natomiast wyglad ......no cóż....no comment. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Więc wracając do tematu....Gdyby wpadła mi jakas kasa extra to kolejnym moim motocyklem został by na 99% Triumph ale Daytona 955i lub (jak bym był jeszcze bogatszy) nowy Sprint ST 1050Trypla ogladałem dokładnie jak bylismy w Łęczycy (kto jescze pamięta)Sama konstrukcja wtedy zrobiła na mnie wrażenie, natomiast wyglad ......no cóż....no comment. No ten trypel to naprawdę robił wrażenie a jaki miał piękny gang na karbonowym wydechu był to model 2002 a czy widziałeś Trypla Marlewa ma taki zaj..bisty kolor zielony kameleon jest to, co prawda starszy model, ale kolor jest niepowtarzalny moim zdaniem brakuje mu tylko sportowego wydechu, bo dopiero wtedy Trypel gada jak rasowy Street .Chyba ,że coś się zmieniło ????????????????????Marlew zapodaj jakieś fotki trypla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 ....brakuje mu tylko sportowego wydechu, bo dopiero wtedy Trypel gada jak rasowy Street .Chyba ,że coś się zmieniło ????????????????????Marlew zapodaj jakieś fotki trypla Na razie dalej gada jak męczony kocur :) ale wszystko po kolei trzeba mieć w życiu jakieś priorytety a moim jest teraz:-owiewka do trypla - bo niestety o ile do 190 R6 z Pablem nie miała szans to później za bardzo wiało.... :buttrock:- siodełko dla pasażera :P;):P no bo.... się może przydać ;)Startuje właśnie na ebayu na te 2 rzeczy i może sie uda to bedzie OKNo i czekam aż mi go ktos wyreguluje wreszcie... Fotki bym dał jak bym mial - niewiele jest rzeczy których tak nie lubię robić jak zdjęć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Fotki bym dał jak bym mial - niewiele jest rzeczy których tak nie lubię robić jak zdjęć :buttrock: Oj Marlew, Marlew..... to nie łaska powiedzieć że chcesz fotki? Przecież jak wracam z pracy moge podskoczyc ze sprzetem i 'sfocimy" Twoje ma;eństwo ;) z drugiej jednak strony.....przeciez masz chyba jeszcze swój mini aparacik cyfrowy? Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Fotki bym dał jak bym mial - niewiele jest rzeczy których tak nie lubię robić jak zdjęć :) Oj Marlew, Marlew..... to nie łaska powiedzieć że chcesz fotki? Przecież jak wracam z pracy moge podskoczyc ze sprzetem i 'sfocimy" Twoje ma;eństwo :( z drugiej jednak strony.....przeciez masz chyba jeszcze swój mini aparacik cyfrowy? To co ja mam Ci przypominać że jak codziennie wracasz to jedziesz 200 m ode mnie? :lol: :lol: :lol: Adres znasz a ja jeszcze nikogo z domu nie wyrzuciłem :buttrock:Grzesiek Ty się nawet nie zastanawiaj tylko zajezdzaj nawet bez aparatu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 No fajnie tylko że jak juz do Ciebie zajadę to bym chciał przetestować Trypla. I co Pan na to :?: :buttrock: ....się lepiej zastanów bo będe pierwszym którego z domu wyrzucisz :mrgreen: Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Hyhyhyhyhyhyhyto looknij na zdjęcia w temacie o CBR 1000 Fireblade. Może mam jakieś szanse:D:D:D:D:D:D :buttrock:;);) zony juz niewozisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 No fajnie tylko że jak juz do Ciebie zajadę to bym chciał przetestować Trypla. I co Pan na to :?: :) ....się lepiej zastanów bo będe pierwszym którego z domu wyrzucisz :mrgreen: Zostawisz w zastaw Bogusię i ZR7S i mozesz jechać... spoko nawet jak się cos stanie to marudzic nie będę :buttrock::);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Redziu jajka cię swędzą? To sie podrap. a moze Ty mnie podrapiesz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 moto miodzio pieknie wyglada i poszalec mozna.no i te 3cylindry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Redziu jajka cię swędzą? To sie podrap. a moze Ty mnie podrapiesz :banghead: A może mnie podrapiecie panowie jak dzieci w piaskownicy proszę mi tu się zachowywać i nie odbiegać od tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi