Vector Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zaproszenie jest. Teraz trzymam Cię za słowo. Poznańska szkocka czeka :biggrin: Motyw z torxem to całkiem dobry pomysł, dobrze wbity jest praktycznie nie do ruszenia, względem osi nie przesunął się wcale. Teraz trzeba zamówić nową śrubkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zaproszenie jest. Teraz trzymam Cię za słowo. Poznańska szkocka czeka :biggrin: A pomyslodawcow to nie zaprosisz? :P Jesli torx nie dalby rady to zawsze zostaje droga przecinakiem i mlotkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kurdę, Jimi, zapraszam, zapraszam, serdecznie zapraszam :) Poważnie, wiosną, latem do Poznania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kurdę, Jimi, zapraszam, zapraszam, serdecznie zapraszam :) Poważnie, wiosną, latem do Poznania :) OK. Trzymam za slowo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalzkl Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Pytanie jak wyżej, chyba z tydzien robie juz podchody do tego zbiornika, dzisiaj zajechalem śrubki totalnie :banghead: , znacie jakies magiczne sposoby? Uzywałem nówkę śrubokręt + młotek, pryskałem czym sie da i puscic nie chce. :angry: P.S. Moze ktos zna dokładny rozmiar tych śrubek bo musze kupic nowe :) Edytowane 20 Maja 2013 przez michalzkl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 bierzesz dobry twardy płaski + młotek,robisz wyżłobienie w tej śrubce,i pod kątem uderzasz w stronę w która mają się odkręcić -gotowe ! Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ja bym podszedł z wkrętarka i wiertłem fi 8, śruby to M5 z stożkowym łbem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiash Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 a ja bym wbił bit z imbusem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalzkl Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 bierzesz dobry twardy płaski + młotek,robisz wyżłobienie w tej śrubce,i pod kątem uderzasz w stronę w która mają się odkręcić -gotowe !Świetnie, ze na to nie wpadłem, tak zrobie :) Jutro zdam relacje. Ja bym podszedł z wkrętarka i wiertłem fi 8, śruby to M5 z stożkowym łbem.a tak jak zawiedzie młotek i płaski :) Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satanic_masta Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 a ja bym wbił bit z imbusem :)latwiej by bylo z torxem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 No wszystko fajnie tylko pompy są z cynkalu i można uszkodzić gwint lub pokrywkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalzkl Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Alleluja! Odkrecilem tym sposobem: "bierzesz dobry twardy płaski + młotek,robisz wyżłobienie w tej śrubce,i pod kątem uderzasz w stronę w która mają się odkręcić -gotowe !" Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c64club Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Teraz pytanie za platynową łopatę: Te zaznaczone śrubska na obwodzie. Trzy sztuki mają łeb 14 i od biedy da się na nie nasadzić klucz oczkowy. Czwartą jakiś artysta wkręcił z łbem 17. Wszystkie cztery totalnie zapieczone i mają objechane łby. Dostęp nasadką niemożliwy. Wybite spod nich podkładki sprężyste, od dwóch dni stukam i psikam Wurthem Rost-Off. Macie patent? Jak przysmarkam dźwignię do łba, to się zaduszę ugotowanymi smarami z wnętrza mostu. Przypomni się komuś jeszcze jakiś sposób? Edytowane 18 Stycznia 2017 przez c64club Cytuj www.grzegorski.net - witrualny kącik mojego warsztatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proxma Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 młotek i przecinak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Spawanie, grzanie, cięcie, gwintowanie zależy od sytuacji. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi