IG?A Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 :( dla kuby i kogoś o pseudo Gonia... naprawde jak na 13 lat kuba wykazał sie sprytem i zdolnoscią kojażenia faktów jeszcez raz :D ...A co do plecaków... hmmm.. mam nakładke ale jak by co... :P Motylek lecimy do bielawy ? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylek Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Motylek lecimy do bielawy ? 8) No baaa :D :( :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Mam trochę zbędnej oliwy. Kto chce? Nikt...? To wszyscy dostaną. Szanowny Pan Kuba podszył się pod siostrę - oukej. Gonia spiesząc z pomocą wyprostowała sytuację - też oukej. Jednego jednak nie rozumiem... Rocia' date=' swoja droga, kostki i te inne, to ja Cie dzisiaj widzialam jak jechalas Belgradzka i nie mow ze to nie Ty, bo Twoja kurtka To jak z kostka ok, to Adu i ja sie zglaszamy Uwazajcie na Nia, bo my mamy kolege, od ktorego Ona co roku motocykl zabiera na sezon [/quote'] Skoro Gonia karciła "kłamczuszka" Kubę, dlaczego uczestniczyła w tej farsie? Kto to w końcu pisał :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 O czym w ogóle ta dyskusja!A padło tylko pytanie czy ktos nie wezmie adu jako plecaczek!Faktem jest ze adu moglaby sie nam w koncu przedstawic na foteczcei wtedy by sie okazało ilu chetnych sie znajdzie! Dzięki Dual! :( Ale tak swoją drogą, to mądrala jesteś, co do tej fotki :D Ale nie będę tutaj wszystkim zdradzać dlaczego heheheheh :P Może jak pojawię się w 2oo któregoś pięknego dnia, to dopiero się wszystkim przedstawię i zobaczymy reakcję zgromadzonych. Co o tym sądzisz Dualku? heheh :P pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Eh... a faceci pozostaną facetami i nawet jak im się wszystko dokładnie wyjaśni' date=' to nadal niczego nie zrozumieją :? :lol: :D Nie ma to jednak jak kobieca intuicja od samego początku :mrgreen: [/quote'] Wybacz, Aguś, żeśmy tacy niekumaci i trzeba nam wszystko tłumaczyć łopatologicznie, co i tak nie daje gwarancji skumania tematu przez nas. :( Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Wybacz' date=' Aguś, żeśmy tacy niekumaci i trzeba nam wszystko tłumaczyć łopatologicznie, co i tak nie daje gwarancji skumania tematu przez nas. :([/quote'] Już dawno sobie odpuściłem temat pt: "Zrozumieć Kobiety", nie warto sobie tym zawracać szanownej d... Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 kurde idzie sie pogubic 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 kurde idzie sie pogubic 8) Poczynajac od tematu watku - `poszukiwana pasazerka`.Przeciez Adu szuka kierowcy... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 no i cisza jak ,,siakiem zamakał" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 to co z tym kisielem w piatek w 2ooktos bedzie sie bil albo jadl ten cytrynowy.... jak to jest?aguś oswieć mnie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 :) A co Adu dalej szukasz ty profesjonalny plecaczku????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 9 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 A co Adu dalej szukasz ty profesjonalny plecaczku????????/ jakieś małe opóźnienie w reakcji zauważyłam u Ciebie panie A :P hehehehe A co? chciałbyś żebym szukała? :) ;) ;) Profesjonalny plecaczek? Jakieś umotywowanie tej tezy poproszę :( hehehe :P Żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: A ja myślałem,ze w Realu to jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 No i co owocny ten post był Adu czy nie?Polatałas troszkę czy tylko na chęciach sie skonczylo? PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 No i co owocny ten post był Adu czy nie? Polatałas troszkę czy tylko na chęciach sie skonczylo? Pewnie, że sobie polatałam!!!! A jak! :) Piękna fota Marku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi