Dual Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Czy ktoś z Wawy się wybiera do Zabrza na moto?Jeśli nie będzie pradać pewnie zrobie sobie wycieczkę!PGRku to o 11 sie spotykacie? Tylko kto tam do Was trafi,bo ja zamiejscowy jestem.Może mnie zgarniecie gdzies z głownej trasy (stacji benzynowej)jadąc na parade? O ktorej miałbym byc? PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Już tam byłem. Jest dużo lepiej i więcej jak w ubiegłym roku.Będę na stoisku HONDY całą niedzielę.Zapraszam forumowiczów.Piotr Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 NO imprezka w sobote sie udala.Tyleee sprzetow superr.Teraz trzeba juz wyczekiwac najblizszy zlot i zas w kupie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gieras Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 bylem wczoraj, musze powiedziec ze duzo lepiej jak w 2004. Wiecej moto, wiecej hostess ;) Fajne pokazy ciuchow byly :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Byłem wczoraj. Było więcej niż w tamtym roku, ale przy mbs'ie z wawy się chowa :) Najlepsza to była i tak parada, ale dopóki nie zaczeli wszyscy grzać poza miastem to mnie zaczeły już auta wyprzedzać, ale jak zwolnili to sobie zacząłem je pięknie wyprzedzać po pasie dla motocyklistów 8) Fajne pokazy ciuchow bylyJak ktoś znajdzie jakiś serwerek na 100 mega to moge wrzucić bo mam nagrany ;) 8) :twisted: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gieras Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 wrzucilem pare zdjec. www.members.lycos.co.uk/gieras1/SHOW/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Parada fajna, ale krótka, za to ludzie spoko :lapagora: :lapagora: :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Byłem , jechałem z ekipa : PGR Cotlet Ganczar, i resztą ekipy z Goorki.Parada była extra, dzięki placaczkowi uzbrojonemu w aparat mam kilka fajnych zdjęć z parady.Jechaliśmy na samym początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 ja wrocilem wlasnie, w niedziele bylem tam od 15 do 18, normlanie tyle sie naoogladalem moto ze szok, podniecony :mrgreen: czy ktos byl w niedziele wlasnie w tych godzinach ? zapuszcze fotki tylko kumpel wejdzie na kompa :]ps. respect dla kolesia ktory dal 100 zl za plakat na rzecz dzieci z domu dziecka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Chciałbym powiedzieć, że brygada z Forum Śląskich Motocyklistów, uzbierała prawie 3 tys. zł dla dzieci z domu dziecka w Sarnowie ;) Za to dla nich ukłony i szacunek :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 brygada z Forum Śląskich Motocyklistów' date=' uzbierała prawie 3 tys. zł dla dzieci z domu dziecka [/quote'] ;) i to jest piękna informacja... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DUBOISI Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ja tez bylem w Zabrzu ( sobota ) i jesli chodzi o wystawców to poza Honda reszta nie stanela na wysokosci zadania. Yamaha - o ile sie nie myle lider sprzedazy motocykli na naszym rynku mial jie upchniete na malym stoisku jak sardynki i nie bylo mowy o wsiadaniu na sprzety - podobnie na innych stoiskach. Wyjatek Honda - duze stoisko i kolesie sami zapraszali zeby usiasc i poprobowac. Poza tym hostessy super! Tydzien temu bylem na targach motoryzacyjnych w Lipsku to nasze panie góra. Parada tez fajna - duuzo sprzetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONIKA Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 hm,liczyłam że zobaczę KTM Adventure moje marzenie-ale niestety nie było jej:(wracając dopadł mnie deszczyk na szczęście spodnie IXON zdały egzamin i nie przepuściły nawet kropelki:)A mojemu Vulkanikowi na A4 zabrakło biegów ma tylko 5:(:P:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi