Buber Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja Witam. Trafiło i mnie, co prawda nic nie pamiętam z chwili wypadku, ale wg panów władz to ja jestem poszkodowany i to nie moja wina. Szczegółów jeszcze mało, piszę że szpitala (spoko, tylko 2 złamania). https://jelenia-gora.policja.gov.pl/dje/aktualnosci/bieza/119482,Majowy-weekend-podsumowanie.html Więc szukam dobrej kancelarii bo ratownicy musieli pociąć mi ciuchy, kask szrot a z motocyklem to w ogóle nie wiem. Jeżeli macie kogoś godnego zaufania to poproszę o namiary. Będę ofkors bardzo wdzięczny. 😎 Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja Zdrowia Buber! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja O kurde ….. Bubcio, szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Jakieś fatum, mojego wykładowce w Wawie skosił Uberowiec w Sobotę ….. Moto skasowane, On troszke poobcierany, najgorsze ze przez całe ćwiczenie rozkminialiśmy jak On to Żonie powie Kancelarii nie znam ale moge popytać znajomych we Wrocławiu. Dam znaćWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja Osz cholera, szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja Trzymaj się i szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakmar Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja Zdrowia życzę, nikogo nie mogę polecić, tylko doradzić żebyś tych prawników i sprawy sam jak najelepiej pilnował.-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja Bubcio, sprawdź PWWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja Dzięki wielkie chłopaki! Już w domu, teraz że dwa miechy leżenia niestety. No i szansa na sztywny staw skokowy. Ale to się jeszcze zobaczy 😎 Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja Oh dopiero dzis to przeczytalem, wracaj do zdrowia i dobrze ze tylko zlamania sa do wyleczenia. Niestety ciezka praca przed toba. Cwiczy ze mna od jakichs 2 lat czlowiek po wypadku motocyklowym, na poczatku ledwo sie ruszal i tylko na wozku, teraz juz coraz lepiej i nawet moze samodzielnie zrobic kilka krokow. Jest codziennie w gym i na basenie, czasem sami z zona a w wiekszosci przypadkow z osobistym trenerem. No ale jego uszkodzenia byly duzo rozleglejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja Spoko, wiem że miałem szczęście. W najgorszym razie trochę usztywniony staw skokowy, ale na narty chyba da radę 😎. Jest dobrze i to doceniam, Bardzo doceniam. Wg chłopaków z pogotowia moje ciuchy (Alpinestars Managua komplet z wszystkimi ochraniaczami i buty Sidi, dekiel C3 schuberth ) pomogły bardzo. Nie oszczędzałem za bardzo i było warto. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaM Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja przede wszystkim zdrowia ... i dobrego rehabilitanta a co do kancelarii/adwokata to niestety dopiero w poniedziałek dostanę odpowiedź z Wrocławia ... jeśli to jeszce jest temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja Jak najbardziej. W poniedziałek będę dzwonić, każda polecona przez Was firma ma szanse 👍 Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja O kurde, życzę powrotu do zdrowia Panie Buber ! Sam przez to przechodziłem niedawno, skasowana noga i półtorej roku walki o powrót do zdrowia i ledwie kilka miesięcy temu powróciłem do pełnego trybu życia. To wypadku nie pamiętasz w ogóle ? w sumie to chyba całkiem spoko, bo może cie trauma powypadkowa ominie ? Jak byłem na rehabilitacji w Otwocku to mieliśmy grupowe zajęcia z psychologiem na te tematy, i nie zdawałem sobie sprawy jaki to może być problem, czasami większy niż fizyczne rany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja mając poprzednie doświadczenia z "paciaków" większych czy mniejszych chciałbym tutaj stwierdzić że tym razem, z tym zanikiem pamięci, super. Nie pamiętam tej kuli w gardle, tej ochoty żeby rzygnąć, tego strachu.... nic. Pamiętam jak mnie ratownik pyta o pin do telefonu. Czego Wam nie życzę, ale jak już Wam się przytrafi, to życzę. Spokój duszy jest. :D Kancelaria już znaleziona, teraz czekam aż oddadzą zwłoki beemki.. zobaczymy... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja mając poprzednie doświadczenia z "paciaków" większych czy mniejszych chciałbym tutaj stwierdzić że tym razem, z tym zanikiem pamięci, super. Nie pamiętam tej kuli w gardle, tej ochoty żeby rzygnąć, tego strachu.... nic. Pamiętam jak mnie ratownik pyta o pin do telefonu. Czego Wam nie życzę, ale jak już Wam się przytrafi, to życzę. Spokój duszy jest. :D Kancelaria już znaleziona, teraz czekam aż oddadzą zwłoki beemki.. zobaczymy... No pije twoje zdrowie i za powodzenie w sprawie 🫡Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi