Agnes85 Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 No dobrze Panowie i Panie mam pewną propozycję:-) Otóż aby odświeżyć niektóre już znajomości i zanabyć nowe proponuje aby zorganizować spotkanie. Spotkanie w klimacie andrzejkowym, mikołajkowym lub karnawałowym....lub poprostu zwykły melanż. Przy spotkaniu tematycznym kostium obowiązkowy 😉😋 Ja mogę ogarnąć miejscówke w Szklarskiej, podobnie jak przy spotkaniach w Nietoperku należałoby zrobić przedpłaty, jest miejsce na ognisko, duży parking a w piwnicy "Piekiełko" (miejsce na impreze) do dyspozycji piłkarzyki i stół bilardowy. Szklarska to taka moja propozycja jeśli macie inną śmiało mówcie, podpowiadajcie, sugerujcie no i kolejna sprawa spotkanie w parach czy bez jak wolicie, chcecie itd. Mnie osobiście boli fakt , że na owe spotkanie nie będzie można przyjechać motórem ale jeśli nie wypali ten temat i termin to czekamy na cieplejsze dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 658 km...mi pasuje ale raczej jeśli już to motórem. Fajne miejsce na FSPZG (co chodzi mi po głowie na wiosnę skleić znowu). Poobserwuję... Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 5 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 45 minut temu, jonaszko napisał: Ha, ha, nie przyjechałaś do miska, to liczysz że on przyjedzie. jednak się sprawdza😉 Tia...o niczym innym nie marzę 😉🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Też bym zajrzał na browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 No i zapisze się 30tu a przyjedzie 6ciu 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 😀Kasa 'z góry' weryfikuje na wejściu deklaracje.😉 Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 O matko same największe pijaki jak na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Godzinę temu, przemek96 napisał: O matko same największe pijaki jak na razie... Jakie największe? Ja tam w sumie to dość niski jestem 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Ja nie piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 ja w zasadzie też nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Godzinę temu, MariuszJ napisał: Ja nie piję 26 minut temu, grizzli napisał: ja w zasadzie też nie... .... to po co się spotykać ? 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Będziemy grać w bierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 21 minut temu, MariuszJ napisał: Będziemy grać w bierki elektryczne ?? 🙂 Może w cymbergaja na małe bramki 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi