kiler Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 2 godziny temu, Tommo napisał: Mam też nadzieję, że wszelakie waśnie i forumowe kłótnie nie wpłyną na nastrój spotkania i napijemy się jak równy z równym w miłej, przyjaznej atmosferze. jeśli tylko na tym spotkaniu nie będzie mowy o polityce (przez nikogo ) to myślę że damy rade 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Ok Michoa, taki prysznic rozwiązuje problem. Namiot jakiś miałem w piwnicy, ale ostatnio używałem go kilkanaście lat temu więc hgw co z niego zostało. Wyglada na to ze najważniejsza pogoda ale tego dowiemy się na dwa dni przed pewnie. Ty z przygotowaniami i nakładami nie szalej, wszystko się ogarnie na bieżąco improwizując. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 10 godzin temu, kiler napisał: my chyba naprawdę żyjemy w innym kraju lub czasoprzestrzeni bo wg mojego kalendarza 3 to poniedziałek sory 1 sierpnia fakt nie będzie kultury i przyjaznej atmosfery będziemy nap**dalać wódę i rzygać po ścianach jarać kapora jakimś gównem i spać z jajami w mrowisku , będzie można się nap**dalać albo grubo albo wcale , wóda i dziwki dla każdego !!!! Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Nie pij już dziś więcej, ja tam browarkiem będę się raczył 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Jak wcześniej deklarowałem, mój ziomek ma w okolicy hotel. Uderzę dzisiaj i postaram się wynegocjować coś dla nas na ten termin. Także jeżeli kogoś hotelowa cena nie odstrasza - proszę o chwilę cierpliwości. Ponoć przez pole jest pół piwa drogi. Ja prawdopodobnie strzelę kimę w trawie, bo mam do domu tyle, że doleciałbym komarkiem. Ale nim nie dojadę, bo go zaraz po pijaku roz%*#imy. 🤠 Michoa, masz jakiś zestaw Hi-Fi? Łyknąłbym w takim towarzystwie pod "Weselny pyton". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 (edytowane) ja tam nie jestem organizatorem tego spotu ale odnoszę wrażenie że gitara zdecydowanie lepiej pasuje do ogniska niż Hi-Fi 🙂 Edytowane 9 Lipca 2020 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 A umiesz zagrać "weselny pyton"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Nie mam nawet pojęcia co to jest 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Ktoś z Lublina się wybiera? 🙂 Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Piguła, na bank! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Taaa na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 7 godzin temu, Adam napisał: Michoa, masz jakiś zestaw Hi-Fi? Łyknąłbym w takim towarzystwie pod "Weselny pyton". coś ogarnę wiadomo disco polo musi lecieć , pierwszy taniec ja z szemkiem zatańczę jeśli rejven nie będzie zadrosna, a jak będzie to biorę szczotkę do kibla za partnerkę Generalnie na chwilę obecną najwcześniejszy możliwy start piątek 16:00 -od tej godziny można startować , jeśli ktoś nie może w piątek bo nie ma czasu albo krowa mu się cieli , to niech wbija w sobotę od której wygodnie , w sobotę będzie main event i dojebiemy się jak nastolatka na ogródkach działkowych , w piątek oczywiście nikt o suchym pysku nie bedzie siedział ale zrobimy delikatnie żeby dotrwać soboty bo pewnie nie każdy może 2 dni i ma budżet więc żeby nie było że garść ze mną włącznie nakurwi się jak przeciętny rosjanin w piątek a w sobotę jak dojedzie reszta będziemu ściskać miski i mówić że wóda jest obrzydliwa kiedy reszta ekipy będzie gotowa do startu 😄 odnośnie pogody - jest oczywiście jakiś plan awaryjny jak będzie lało 2dni non stop ( najbardziej penisowy ale niestety możliwy scenariusz ) jakoś się będziemy ściskać pod wiatą na dworze i grać w karty , kiełbasa z grila itp ale mam nadzieję że wkońcu lato przyjdzie..... odnośnie kasy -klimatyczne wynosi 800 zł płatne u mnie , a na serio to nawet jeśli jesteś gołodupcem ale masz chociaż na paliwo albo umiesz jechać pod naczepą to zapraszam , hotel to wiadomo opcja dla spragnionych cywilizacji , natomiast mam tyle samochodów plus część wepchnę do domu , jest też opcja na kimanie na poddaszu ( ciepło tylko sufit nisko ) generalnie myślę że jestem w stanie przekimać nawet 20 osób ale w hujowych warunkach typu rozłożone siedzenie w samochodzie , więc jak ni masz namiotu ani kasy także zapraszam , jak ktoś będzie jechał bleblecarem albo pkp czy pks mogę po niego wyjechać w piątek albo sobotę , z odwiezieniem nie wiem w jakim będe stanie ale pkp zduńska wola jest 6km stąd od biedy 4 pak i w drogę 😄 żarcie jakieś tam i picie zoonanizuje bez szału ale będzie generalnie niech będzie nas jak najwięcej rzadko sięcoś takiego zdarza więc śmiało prysznic z ciepłą wodą jest , ale wchodzi się do wanny i tynk leci na łeb 😄 myślę że 25 lipca czyli na tydzień przed zrobimy listę kto co i jak bo narazie to tak daleko że ciężko się prwnie każdemu konkret określić, jak nie będzie w ogóle chętnych na 2 dni to się zrobi tylko sobota wieczór/niedziela Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 (edytowane) A mi tu Rejwenowa chce odpaść... Jak będzie lało to biorę busa, jak nie to na moto P.S Jak będzie disco polo to zwijam mandżur Edytowane 9 Lipca 2020 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrEm Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Głośnik blutuczowy + telefon z 3G i Ludwik van B. zaśpiewa ze Stonesami. Coś się wybierze. Ja czasem słucham tego https://www.radio.it/s/raiisoradio w nadziei, że kiedyś na nartach w rizorcie będę umiał nie tylko zamówić calimero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrEm Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Ja już wiem, że odpadam. Właśnie zostałem uświadomiony, że przegapiłem zapisanie syna do szkoły ponadpodstawowej pierwszego wyboru i w dniach 31.07-04.08 będzie sraczka rekrutacji uzupełniającej. Bawcie się dobrze i wrzucajcie fotosy na forum. Lewa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi