konrad1f Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 jakie są różnice w silniku pomiędzy adv a superduke? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 46 minut temu, konrad1f napisał: jakie są różnice w silniku pomiędzy adv a superduke? Podobno żadne. Na pewno inny soft w kompie. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Głowice ciut inne. SD ma większe zawory i wyższe krzywki. Dwa pierwsze biegi dłuższe. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Przełożenie nie jest dla mnie problemem, chcę założyć większą zębatkę na tyle żeby uspokoić go nieco na dole. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 9 minut temu, Tommo napisał: chcę założyć większą zębatkę na tyle żeby uspokoić go nieco na dole. yyyyy chyba większa zębatka z tyłu spowoduje właśnie odwrotny skutek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 8 minut temu, kiler napisał: yyyyy chyba większa zębatka z tyłu spowoduje właśnie odwrotny skutek ??? Bo? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 bo mniejsza zębatka na tyle = więcej mocy na kole . czyli mocniej "wyrywa" z małych obrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) Ale ja chcę większą zębatkę na tyle. Obniżyć prędkość. Edytowane 7 Lutego 2020 przez Tommo Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) 33 minuty temu, Tommo napisał: chcę założyć większą zębatkę na tyle żeby uspokoić go nieco na dole. 7 minut temu, Tommo napisał: Ale ja chcę większą zębatkę na tyle. Obniżyć prędkość. Nie wiem . Ja zrozumiałem że chcesz uspokoić żeby nie był "wyrywny" na dole obrotów tylko łagodniej oddawał moc na kole . Możliwe że ja źle zrozumiałem Edytowane 7 Lutego 2020 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Ja to i tak bym sprawdził ten numer silnika, żeby mieć pewność co tam siedzi. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 7 minut temu, kiler napisał: Nie wiem . Ja zrozumiałem że chcesz uspokoić żeby nie był "wyrywny" na dole obrotów tylko łagodniej oddawał moc na kole . Możliwe że ja źle zrozumiałem Ten silnik mocno szarpie na niższych obrotach. Dlatego w offie lepiej jest zwiększyć przełożenie napędu. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 20 hours ago, Tommo said: Fakt zatajenia na etapie decyzji o zakupie motocykla skłania do uzasadnionych podejrzeń co do jakości wykonanej naprawy. Aczkolwiek zdaję sobie sprawę jak działają firmy handlujące pojazdami w kraju i jakie standardy uczciwości obowiązują. To nawet nie chodzi o to jak działają handlarze, tylko o mentalność tego narodu. Nikt by nie kupił tego motocykla gdyby była informacja o przeszczepie, łącznie z Tobą. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Dostałem foty ori silnika. Wypaliło jeden zawór wydechowy. Reszta super. Gość zaproponował mi sprzedaż za 1200 zł. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 to raczej Ty powinieneś wołać od niego kasę 🙂 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 4 minuty temu, Limo napisał: To nawet nie chodzi o to jak działają handlarze, tylko o mentalność tego narodu. Nikt by nie kupił tego motocykla gdyby była informacja o przeszczepie, łącznie z Tobą. Bzdura. Problem leży gdzie indziej. Handlarzowi zależy jedynie na maksymalnym zysku i obniżeniu do minimum nakładów. Stąd uzasadnione obawy o jakość napraw. W większości naprawy np. blacharskie robi się na sztukę. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi