KaKaduuuu Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Witam mam 16 lat i chcę iść na prawko na 125ccm tylko mam taki problem, że jestem "chuderlakiem" ważę 49kg i nie jestem pewien czy dam radę jeździć na czymś co waży 100-140kg. Jakieś porady jak trochę przybrać na masie? ew. czy to nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Dasz rade, uwierz w siebie! Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Raven z tego forum ważyła z 46 kg jak poszła na kurs na kat A. Teraz śmiga Triumphem który waży ponad 200 🙂 Kobita da radę to Ty nie dasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Spoko chłopie, ty jeszcze rośniesz, to i wagi przybędzie🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 19 godzin temu, KaKaduuuu napisał: Witam mam 16 lat i chcę iść na prawko na 125ccm tylko mam taki problem, że jestem "chuderlakiem" ważę 49kg i nie jestem pewien czy dam radę jeździć na czymś co waży 100-140kg. Jakieś porady jak trochę przybrać na masie? ew. czy to nie ma znaczenia. jakis wzrost? Baby jezdza to Ty spokojnie dasz raze, co Cie nie zabije to przyprawi o siniaki 🙂 Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 jedzenie ponad normę i brak ruchu daje pozytywne efekty jeśli chodzi o masę 😉 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Na motocyklu masz jezdzic a nie go na plerach nosic, Rekord pobila Laska tak na oko 50 - 52 kg na cruser'aku o masie na oko 280 kg + Dasz rade 🙂 Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Albo jedz ile wlezie i staraj sie malo ruszać, albo po prostu jedzi i ćwicz, lecz patrząc na to, że laski mają niektóre po 155cm i ważą 50kg i dają radę z 200kg maszynami to i Ty dasz rade nie musisz sie martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 1 godzinę temu, Tommo napisał: Hehe, mam zdjęcie za sterami śmigłowca, ale pilotem nie jestem. Jakby jej podnieść boczną stópkę, toby musieli ją w gips wsadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 (edytowane) . Edytowane 31 Października 2019 przez Limo Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Na motocyklu masz jezdzic a nie go na plerach nosic.. Chyba po raz pierwszy sie z Toba zgadzam..... Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudaMaruda Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 W dniu 25.10.2019 o 16:23, KaKaduuuu napisał: Witam mam 16 lat i chcę iść na prawko na 125ccm tylko mam taki problem, że jestem "chuderlakiem" ważę 49kg i nie jestem pewien czy dam radę jeździć na czymś co waży 100-140kg. Jakieś porady jak trochę przybrać na masie? ew. czy to nie ma znaczenia. 48 kilo, 161 cm i śmigam motocyklem, który waży 231 kg. Ja daję radę, więc czemu Ty masz nie dać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagroski Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Jeśli taki masz problem, to może rzeczywiście zastanów się czy warcaby by nie były bezpieczniejsze ? A na poważnie to popatrz ile ważą zawodnicy mistrzostw świata w klasie moto3, większość w kasku tyle waży co Ty, więc nie szukaj problemów, tylko rób prawko i śmiej się z cięższych kolegów, bo to oni będą mieli problem przy swojej nadwadze, aby ich 125 pociągnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi