Pawel Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 (edytowane) Jako sympatyk włoskich motocykli stałem się posiadaczem czwartej w mojej motocyklowej historii Hondy :). Po przygodach na testówkach prasowych, Ducati Scramber i firmowych demówkach przyszedł czas na "konika" na co dzień, czyli CB 750. Jeździ, trąbi, skręca i hamuje. O to chodziło :). Edytowane 8 Czerwca 2018 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 He, ładne ci to :)Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Przypominają mi się młode lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typlur Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Super, gratuluję nabytku! Nawet ładna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 toyota auris hybrid wzbudza większe emocje, ale spoko, co kto lubi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 No i elegancko,niech się sprawuje :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Piękna, klasyczna linia. Gratulacje, niech służy dobrze. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 toyota auris hybrid wzbudza większe emocje, ale spoko, co kto lubi :wink: Wiem, na szczęście mam okazję dosiadać i innych sprzętów, a to taki konik na dojazdy do pracy. I w tym sprawuje się rewelacyjnie :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Wiem, na szczęście mam okazję dosiadać i innych sprzętów, a to taki konik na dojazdy do pracy. I w tym sprawuje się rewelacyjnie :). Nie tłumacz się kolego, o gustach się nie dyskutuje, maszynka fajna - a chamskie komentarze lepiej zlewać, nie ma co męczyć się z toksycznymi ludźmi. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Nie tłumacz się kolego, o gustach się nie dyskutuje, maszynka fajna - a chamskie komentarze lepiej zlewać, nie ma co męczyć się z toksycznymi ludźmi. ; )a gdzie Ty widziałeś jakiś chamski komentarz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Bo nie wszyscy wiedzą kim jest/był Pawel z zawodu. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Muzykiem ..... jest ;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Bo nie wszyscy wiedzą kim jest/był Pawel z zawodu. ;)na linkedin można sobie poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monia12qwerty Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 WOOW!!! Robi wrażenie :D Cytuj https://noblehealth.pl/produkt/amla-agrest-indyjski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 No a oprocz tego zakladal to forum po stracie miejsca na serwerze Agory.Przy pomocy drugiego kolegi ktorego nazwiska / ksywki juz nie pamietam. No a ja jeszcze nizej upadlem, kupuje wlasnie mala cegle ( K75 S ) dla wspolnych jazd z zona.Zona po przetestowaniu R80 w czasie wakacji w Kotlinie Klodzkiej stwierdzila ze sie jej jazda ze mna na BMW spodobala.Nawet po strasznych wertepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi