Natalia Cattiva Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) w tym lc4 kopka była z lewej jak w wsk :)Racja - kick z lewej, ale stoisz i kopiesz prawa (FIS o tym mowil) :) Noo chyba ze masz prawa rozwalona - a mi lewa do kopania pasi idealnie :) Graty! :-)W weekend jedziemy po LC4 640 dla kolegi ;-) A ja przymiarki robię do 1290, wiosna może być pomarańczowa ;-)Dzieki Darek - oi PORAMANCZOWO to wszystko widze :) Miocha - znamy już Twoje zdanie - z którego wynika, że trzeba kupić Hąde i tylko Hądę. :) Odnosnie cen cześci - to sa ceny ogólnodostepne znalezione w jakims tam warsztacie (nawet nie wiem w którym bo Natka to ogarnia)- czyli zawyżone.Szukamy jeszcze czegoś taniej, po hurtowniach w Europie.Bo wychodze z założenia ze jak to lezy na półce w normalnym warsztacie w PL.To w hurcie za zachodzie powinno być taniej.Na razie nie ma mowy o jakimkolwiek grzebaniu w nim, bo sa pilniejsze sprawy, wiec czasu jak lasu na ogarnianie tematu. "albo chodziło żeby tego nie kopać z lewej :D " - z prawej chyba powinno być... :D CHOUDA przez 'CH' sie pisze - chyba, ze mowa o Afryce :) Edytowane 14 Lutego 2018 przez Natalia Cattiva Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 To musisz być wysoka jak kopiesz prawą nogą :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 178 robi swoje :) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Miocha - znamy już Twoje zdanie - z którego wynika, że trzeba kupić Hąde i tylko Hądę. :) wszystko kwestia ile to kosztowało to wtedy można mówić o alternatywie bo jak kosztował 2kpln to faktycznie lepsza opcja niż dt :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Miocha, ja wiem, ze we wszystkim widzisz cos na 'P' (z naciskiem na piwo i parowki..), zatem nie trac TU czasu na podpisy pod tym PEDALSKIM LC, tylko dorzuc sobie do kozy i szukaj swojego wymarzonego rodzynka za 500 - zeby ci go ktos nie sprzatnal spod nosa :) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 tylko kulturalnie chciałem spytać ile to kosztowało ale widzę agresję :D no dobziu idę sobie :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 jak to lewą palona? kochana ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 jak to lewą palona? kochana ! Ma kopanczo tak jak Ty w Husce :) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Swojego 620, zawsze pale lewa, siedząc na koniu. ..a raczej podpierajac sie prawa, a lewa kopie.. Ładny sprzet , widac ze offu i blota nie widzial Teraz zaluje trochę ze sprzedałem 640 która miałem 3 miesiące, byla w pieknym stanie. ..został mi jeszcze poczciwy LC4 620, ale biedak zmęczony juz życiem. ..no ale będzie mial maly remoncik we Wrześniu. Tak czy owak , milych wibracji życzę. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Bardzo dziekuje, zyje nam sie coraz lepiej :)Blota faktycznie nie widzial, przelezakowal w dziupli u poprzedniego wlasciciela pewnie jakies 2 lata. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 No nie mów że już zboże wykoszone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 No nie mów że już zboże wykoszone?Jak widac na zalaczonym obrazku - nudzilo mi sie :P Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Electrę byś umyła jak Ci się nudzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Ooooo to to to.... :) Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Electra umyta. Moze jeszcze chromy wypiaskowac he ? :biggrin: Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi