ernestZL Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Pierwsze ML jakie trafiały do PL były ciągnięte z USA. Wiem bo kuzyn mojego ojca miał takiego nowiutkiego milion lat temu. Ruda dość szybko to dopadła. Wujowi miłość do merca nie przeszła. Teraz ma s63 amg. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Nom, tylko filtr, w sumie to nie wiem co z nim :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leon77 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 mietek miał blachy klepane na tajwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Niedaleko szukajac najbardziej rdzewiejace vany to Dodge, produkowany chyba nie z chinskiej stali ?Natomiast GM robiony z tej samej stali trzyma sie jakos o wiele lepiej ?Wiem bo mam go i to van pracujacy w fatalnych warunkach.Wiec moze nie stal jest tu problemem ?Adam jak mozesz starego Dodga ktore sa jak piece of shit porownywac do GM. Tu odpowiada proces produkcji za te i inne bledy. Yuby twoje W203 przypada na okres 00-06 jak i wiele innych modeli. MB Ml W164 korozja jadla modele z lat 00-06 sa to modele produkowane w Austrii bodajze od 98 r pierwszy rok robili je w stanach. Mialem swego czasu MB roznych modeli, auta pochodzily z Polskich salonow, niektore mialy 2-3 lata i juz byly slady korozji, jezdzilem nie z jednym egzemplarzem do MB Warszawa w Alejach, znam temat od podszewki. Nie bede sie tu z wami sprzeczal, ja wiem swoje wy swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Klod zapomniales dodac, ze ze ta rdza na nadkolach pojawiala sie dopiero po 20 - tu latach, he, he :crossy: ZONK ...... pierwsza rdza zaczynała się pojawiać po 10 latach użytkowania, najlepsze jest to, że na Zimę auto było wyrejestrowywane i używane tylko Maj-Wrzesień :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Ja spokojnie porownuje wszystko :).Najlepsze ze pozniejsze Sprintery Dodge, wiezione z Niemiec statkiem tez rdzewialy w blyskawicznym tempie i to od wewnatrz.Po prostu punkty rdzy nagle pojawialy sie w metalu.Teraz Sprinter sprzedawany przez Merca jest podobno poprawiony i lepiej pomalowany + zabezpieczony, ale poprzednio to byla tragedia.Zobaczymy jak sie beda trzymaly obecne vany Dodge, ktore sa po prostu fiatowskim Ducato po przejechaniu przez morze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Tak sobie pomyślałem, że może połączę przyjemne z pożytecznym i znalazłem coś takiego: http://www.bilbasen.dk/brugt/bil/vw/passat/36-r36-fsi-variant-dsg-4m-5d/3279500 Jak myślicie, ile ten silnik wytrzymać powinien? Czy ma on jakieś typowe bolączki? Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrioszka987 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 No nie powiem bo bardzo ciekawy model, prezentuje się na zadbanego. A co do bolączek to może inni :P Cytuj Zewnętrzne szyldy reklamowe Poznań Meble używane WarszawaProfesjonalne zdjęcia korporacyjne Warszawa Meble używane Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Upatrzyłem sobie co prawda nie 300+, ale będzie można podciągnąć pod te 300.Forester 2.5 XT 230KM, w poniedziałek jadę oglądać. Jakoś mi się podoba te auto :blink: , sam nie wiem co, ale coś ma w sobie. Model 2006 poliftowy. Odradzajcie póki czas ;) Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) Zdaję sobie sprawę z UPG, a że pęka blok to nie słyszałem. Forester w automacie jest, ale podobno automat jest pancerny, a szybkością nie grzeszy ;)Myślałem o Imprezie STI, ale ciężko o ładną sztukę w rozsądnych pieniążkach. Ta dosyć ciekawa, tylko jak mocno była bita nie wiem. https://www.olx.pl/oferta/subaru-impreza-wrx-sti-CID5-IDn7jXI.html#8f1b8e0414;promoted Edytowane 29 Czerwca 2017 przez HARPAGAN Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) Dzięki YUBY :lalag:No właśnie o tym mówię. STI zadbaną kupić za 50.000 to pewnie wyczyn. Chodzi mi o model 2003-2007. A tego forka znasz? Edytowane 29 Czerwca 2017 przez HARPAGAN Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) Powiesz coś o nim? Może być na pw Edytowane 29 Czerwca 2017 przez HARPAGAN Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Yuby, po prostu dzwonisz po taryfe ktora zawiezie Cie do salonu Subaru, tam sprzedawca podsunie Ci formolarz ktory podpiszesz i albo otrzymasz papiery na rejestracje albo po przewidziamym okresie bedziesz wlascicielem nofki. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Kultowe STI znam tylko jedno. 22B. Reszta to szybkie, dość awaryjne spędzany. Tfu sedany. Edytowane 15 Października 2017 przez Tommo Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Nie wydaje ci sie ze 10 letni STI bedzie nie tylko zuzyty ale rowniez zardzewialy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi