KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Koło mnie? Znam auto, często lata po Siemiatyczach, nawet czasami widziałem jak tankował u mnie :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Jest tu kilku którzy mają fioła na punkcie BMW......jeszcze jeden lata "rekinem" Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 klodzie co reno...bedzie żyć? :) Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Klod, co te tunery nadłubali? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 A to nie tunery ........ chyba Akumulator padł i się tam elektronika rozjechała, ale nic nie wiem jeszcze Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 W tym wypadku zdecydowanie wybrałbym Nissana, jej umięśnione uda notorycznie wywoływałyby u mnie kompleksy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Stycznia 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ja mam 22 letnie e39 525 tds. I poważnie rizmyslam czy tego juz nie złomowac i kupić e39 530d. To niezniszczalne auta o ile oczywiście kupi się rozsądny egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Bo dobrym modzie zamiata M3.Ale znaleźć taką nieulepioną to jak 6 w Lotto.W 2013 miała 289000km. No to ładnie skręcili licznik. Ja mam 22 letnie e39 525 tds. I poważnie rizmyslam czy tego juz nie złomowac i kupić e39 530d. To niezniszczalne auta o ile oczywiście kupi się rozsądny egzemplarz. Miałem e39 530d 2003rok. Cudne auto, straciłem je bo mi ją zajumali. Ciężko znaleść taka w dobrym stanie. Ja szukałem 6 mscy i to było 8 lat temu. `teraz marne szanse. P.S YUBY jeszcze nie zdecydowałem co kupić, ale dzięki za info, będę miał na uwadze. Harpagan zamiast fury bierz ją. Klaudiusz, nie miałeś takiego GTR-a? Coś mi się kojarzy, że chyba kiedyś szukałeś. Jeśli miałeś to weź przetestuj ją i powiedz co lepsze ;) Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 GTRa nie szukałem ........ Mustanga szukałem :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 GTRa nie szukałem ........ Mustanga szukałem :DMustang by się raczej tak szybko nie zepsuł :)Co do GTR to Klod nie ma takiej kasy aby go dostać w leasingu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-gt-r-1500-km-v-max-416-km-h-ID6y7m45.html#e54f80c552 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Nie wiem kogo ta naddymensionalna miednica i te grube szynki podniecaja, mnie jakos nie no ale sa gusta i gusciki :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Mustang by się raczej tak szybko nie zepsuł :)Co do GTR to Klod nie ma takiej kasy aby go dostać w leasingu . No! To już wszystko wam Łysy wyjaśnił :D ha ha ha ha ha ha p.s. W Megance padł moduł UCH, wymieniają na gwarancji, odbieram furę w Poniedziałek :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Klaudiusz Ty się mieścisz w tej megance czy na tylnym siedzeniu siedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Nie wiedziałem, że są 300-stu konne Meganki. Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi