HARPAGAN Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Gaz założony. Pali ok 15l/100km. Jedzie prawie tak samo jak na Pb, po 1000km jadę na przegląd i dostrojenie. Zwiększy się dawkę i będzie jak na Pb. Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek101 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 I znowu najbiedniejsi dostaną po dupie, bo głównie to oni i młode szczyle jeżdżą na gazie. Jak by ministrowie musieli płacić za paliwo to sami by na gazie jeździli i byłby taniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Off topic!Ale teoria :biggrin: Nie jestem ani szczylem, ani najbiedniejszy a podobnie jak wielu moich znajomych jeżdżę na gazie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Nie uznaję LPG Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rba555 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ale sprzedajesz jak rozumiem? Czy powołujesz się na klauzulę sumienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Może Klod nie ma sumienia? :) Moja jeździ zajebiście i nie ma żadnej różnicy. Spalanie niestety jest większe o 15-20%, ale gazownik twierdzi że to wina bardzo kiepskiego gazu u nas w okolicy.Ja twierdzę natomiast że stacje oszukują na ilości. Raz zatankowałem na BP i wtedy wyszło dużo mniej, a w ogóle jak na tym BP tankuję od lat, to zawsze wchodziło mniej niż na innych stacjach i większe przebiegi robiłem. Reasumując niby cena wyższa, a w praktyce taniej bo nie oszukują. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Gazu to wchodzi zawsze inaczej, zależy od pochylenia terenu, temperatury. u mnie ogólnie jest 3l różnicy co tankowanie na tej samej stacji (pusta butla). Zależy kiedy zawód odbije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Teren na stacjach to raczej pochyły nie bywa. Jeśli na jednej stacji zawsze, niezależnie od temperatury, wchodzi do pustej butli 3l mniej, to mamy akurat te 10% nadmiernego spalania. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Teren może nie ale ustawienie butli w zależności od ciśnienia w oponach obciążenia itp. Jednak skoro zawsze ci wychodzi mniej to coś musi być nie tak. U mnie co tankowanie ilość się różni. Raz na plus, a raz na minus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Ale sprzedajesz jak rozumiem? Czy powołujesz się na klauzulę sumienia? Sprzedaje .... Człowiek się liczy, niestety czasy taniego LPG się skończyły, Najjaśniejszy Rząd nam panujący, ciężko nad tym pracuje :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 lecz wciąż tańszy niż za poprzedniego rządu ;) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 lecz wciąż tańszy niż za poprzedniego rządu ;) Maj 2009 średnia cena LPG 1,69 PLN, kto wtedy rządził?Luty 2015 średnia cena LPG 1,88 PLN, kto wtedy rządził? A teraz co się dzieje za PiSu: Lipiec 2016 średnia cena LPG 1,61 PLNGrudzień 2016 średnia cena LPG 2,31 PLN Oczywiście największy wpływ na cenę mają Rosjanie, kiedy nie ma LPG bo sprzedają Litwie, Ukrainie czy Białorusi, wtedy hurtownicy kupują z tych kierunków, oczywiście przepłacając. No ale Rząd nie pomaga i skutecznie od jakiegoś czasu wprowadza to nowe regulacje które powodują dalszy wzrost ...... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) LPG i tak kosztuje połowę Pb ;) Edytowane 12 Grudnia 2016 przez HARPAGAN Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Klod, jakoś umknął Ci po drodze ten moment, jak było prawie 3pln. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 A było było ....... ale odnosiłem sie że niby teraz taniej niż za PO Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi