Sodus Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Tak jak pisałem w powitaniu.Wrzucam zdjęcia mojej wsk 125, którą mam 3 tygodnie. ;) (Jak się skończy sezon to ją będę odpicowywał. Wyrzucenie gum na przednich lagach, malowanie, zmiana tapicerki, klamke nową kupię *aktualna polamana od hamulca przedniego* i inne takie duperele. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Sodus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Z kims masz na pienku ze takie siedzisko poharatane ? ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 za duży dick :laugh: i sie nie mieści więc ryje po siedzeniu xD hahanie no a tak serio to w takim stanie go kupiłem ;)będe wszystko naprawiał po sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Coś ten tego,kask nie pasuje do takiego motura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Coś ten tego,kask nie pasuje do takiego motura...kask z ls2 xDwidziałem w domu gdzieś taki typowy hełm do takich ws'ek itp. ale to troche lipa na droge wyjechac xD ps. kask byl malowany zanim go kupilem. teraz wyglada inaczej ;) jest w macie i ma duzo pasków białych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Do takich to Bell pasuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 potrafisz już tak ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 kask z ls2 xDwidziałem w domu gdzieś taki typowy hełm do takich ws'ek itp. ale to troche lipa na droge wyjechac xD ps. kask byl malowany zanim go kupilem. teraz wyglada inaczej ;) jest w macie i ma duzo pasków białych.Lipa to jeździć z takim jak teraz.Załóż orzeszka z napisem ORMO i będzie git i szacun na dzielni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Załóż orzeszka z napisem ORMO i będzie git i szacun na dzielni. Za dawnych lat z kumplem kupiliśmy MZ TS 250. Mieliśmy tylko jeden kask po dziadku, orzeszek. Kolega dla jaj namalował na nim orzełka i napis ORMO. Jechaliśmy po zadupiach, on w kasku ORMO-wskim, ja bez kasku. Złapał nas policjant. Jako 12 letni gówniarze dostaliśmy od niego pałą po tyłkach, spuścił powietrze z MZtki, pchaliśmy ją dobre 10 km to na dodatek w domu już rodzice o wszystkim wiedzieli i było kolejne lanie po tyłku :( Kask oczywiście został u policjanta :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 ->QadratTo były stare czasy. Dziś trafilibyście do poprawczaka lub w najlepszym wypadku do rodziny zastępczej pod opieką kuratora , a rodzice zostali by pozbawieni praw rodzicielskich ( przynajmniej czasowo ) za brak opieki nad dziećmi i fizyczne znęcanie się nad nimi. Bo wtedy to były czasy bezprawia , a teraz się prawa człowieka przestrzega i szanuje - dla dobra tego człowieka oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Cisne w orzechu Rometem chyba 3 rok. Objechałem całe województwo, a kawałek Polski tez sie zdarzyło. Jak masz wszystko w porzadku, a szczegolnie jesli nie masz gimnazjalnych teorii pod orzechem to jezdzij spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Cisne w orzechu Rometem chyba 3 rok. No ale chyba nie z orzełkiem i napisem ORMO albo MO? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 potrafisz już tak ? szkoda wueski ;) Cisne w orzechu Rometem chyba 3 rok. Objechałem całe województwo, a kawałek Polski tez sie zdarzyło. Jak masz wszystko w porzadku, a szczegolnie jesli nie masz gimnazjalnych teorii pod orzechem to jezdzij spokojnie.jezdze, szkoda ze nie mam do niego papierow :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi