KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Klikam i "nie znaleziono strony" .......... a ten w Bieszczadach :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Klod, no weź, chcesz brudnym i pordzewiałym sztruclem rozwozić jedzenie? Ludzie zobaczą i pomyślą, że równie dobrze dbasz o higienę i estetykę w kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Klod, no weź, chcesz brudnym i pordzewiałym sztruclem rozwozić jedzenie? Ludzie zobaczą i pomyślą, że równie dobrze dbasz o higienę i estetykę w kuchni... Umyje, zabezpieczę, obkleje całego i będzie cacy :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Panowie, przepraszam coś musiałem sknocić przy tamtym linku.Załączam teraz foty.Na priw dostałem prośbę o zarezerwowanie autka do jutra do oględzin więc zobaczymy co będzie jutro. Edytowane 26 Lipca 2016 przez To_masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 i to działający :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Klima także obecna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Panowie, Garbusa zarezerwowałem zgodnie z prośbą, po czym człowiek się nie pojawił, nie odezwał, nie odpisał.. Więc autko nadal do wzięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 No i właśnie to też się nadaje do tematu co mnie wkur**ia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Ha, u mnie koleś przyjechał dał zaliczkę 500zł. Miał przyjechać po samochód i miesiąc się nie odzywa. A telefon wyłączony ma. Jakieś 10 lat temu miałem jeszcze lepszą akcję - sprzedawałem XJ600, cena 8000 zł, świetny stan i uczciwie opisana. Przyjechał jeden koleś z miejscowości oddalonej o 200 km, obszedł motocykl dookoła, nawet się nie przejechał ani nie odpalał silnika. Wsiadłem z nim do auta a ten mi daje 3000 zł zaliczki żebym wstrzymał się ze sprzedażą motocykla miesiąc a on akurat zdąży prawko zrobić, przyjedzie i dopłaci resztę. Dał mi kasę i już chce odjeżdżać, nie wziął żadnych moich danych prócz numeru telefonu. Ja zdziwiony jak cholera, mówię mu "może spiszemy jakąś umowę zaliczki czy co?" a on "no jak chce ci się to możemy spisać". Minął miesiąc, cisza. Dopiero pod koniec drugiego miesiąca się odezwał, przyjechał pociągiem z kaskiem i kompletem ciuchów, dopłacił resztę, spisaliśmy umowę i odjechał. Do dzisiaj ciężko mi to zrozumieć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Ja kiedyś byłem oglądać samochód to koleś mi dał kluczyki powiedział, żebym sobie pojeździł a sam poszedł do marketu:)Innym razem koleś bez oglądania wpłacił zaliczkę 1000zł na motocykl, do dwóch tygodniach przyjechał i go zabrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Ja dwa lata temu sprzedawałem Bandita 600, sprzęt miał ponad 90 tys przejechane, wszystko na chodzie jak należy, nie chciałem za niego dużych pieniędzy. Zaraz po wystawieniu na aukcji zadzwonił gość z Krakowa, że bierze w ciemno i prześle zaliczkę. Przesłał chyba 200 zł, za kilka dni przyjeżdża, ogląda, przejechał się, wszystko ładnie pięknie, zaczyna go oglądać z każdej strony. Patrzy na numery na ramie i zaczyna wywody że jedna cyfra jest krzywo nabita. Ja nic nie widziałem, ojciec też nie, ale on i jego kupel twierdzili że to lipa. Pokazałem kartę pojazdu, fakturę zakupu (sprowadzany był) z kompletem dokumentów, ale ten twardo że tu coś było majstrowane i numery są przebite. Mówi że da tysiąc złotych bo będzie musiał ramę kupić i wymienić bo mu to śmierdzi. Wyśmiałem gościa, rzuciłem mu te dwie stówy i życzyłem szerokiej drogi powrotnej. Taka sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 No i co w związku z tym, dupa Cię swędzi? A ciebie morda? Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Tak. To sobie ja podrap w moim imieniu :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 jak można z RWD z silnikiem z tyłu zrobić FWD z silnikiem z przodu ? zbrodnia do trybunału jakigoś tam :( Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Dla kronikarskiego porządku, Garbi sprzedany, poszedł za 4,5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi