jannikiel Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca To jest 350 OHC o ile sie nie mylę i osiąg ma raczej v.max 120 km/h...Szału nie ma ale podobnież jest pancerny hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekP Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 4 minuty temu, jannikiel napisał: To jest 350 OHC o ile sie nie mylę i osiąg ma raczej v.max 120 km/h...Szału nie ma ale podobnież jest pancerny hehehehe 😆 Tak, 349cm3 i 20KM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Kurde, Trialówkę w starym stylu zrobić i ruuuraaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca https://royalenfield.pl/motocykle/himalayan411/ całkiem sympatyczny Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Angielski oryginal jest starszy oczywiscie, o wiele lzejszy i wydajniejszy, po malych przerobkach moj znajomy Walijczyk wyciaga z niego 15KM wiecej. Ale racja do jazd wkolo komina sie nadaje swietnie, specjalnie gdy ktos nie mieszka w wielkim miescie tak jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=mMCoKemwyJ0&t=59s Takie zabawy na 500 wtryskowcu, jeździłem nim przez tydzień do roboty, celem sprawdzenia poserwisowego, i wtedy stwierdziłem, że taka powinna być ( no może nieco bardziej współczesna), wersja Junaka M10 Edytowane 14 Czerwca przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 18 godzin temu, qba napisał: https://royalenfield.pl/motocykle/himalayan411/ całkiem sympatyczny Nie wiem czy przypadkiem nie ma dwóch wersji tego Himalayana. Tzn z tego co pamiętam. kiedyś ludziom się zdarzały sytuacje gdzie pękała rama. Ponoć wyszła później kolejny model który dzieli ramę ze Scramem 411 i problem pękającej ramy został wyeliminowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej JK Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Wlasnie rano słuchałem w drodze do biura: Na kanale można też znaleźć sporo akcesoriów. Któryś z tych singli ma chyba hydrauliczne popychacze zaworów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekP Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 38 minut temu, Andrzej JK napisał: Wlasnie rano słuchałem w drodze do biura: Na kanale można też znaleźć sporo akcesoriów. Któryś z tych singli ma chyba hydrauliczne popychacze zaworów. Do modeli 650cm3 można bodajże zamówić kit zwiększający pojemność do 850 a do 350cm3, tuningowy wałek. Jest trochę tych akcesoriów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej JK Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Można, ale robią to na Antypodach. Za to Włosi (Zaard) robią tłumik typu scrambler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek80 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca W majówkę widziałem Holendra na Kawie W650. Też podszedłem bo z daleka wyglądał jak Enfield Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej JK Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Na Placu Wolnica 19 maja stała i jeździła przepiękna W800. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi