cezsek Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Nie trzeba było prowokować, to bym nic takiego nie napisał :)Prowokować? Ty rozumiesz w ogóle znaczenie tego słowa, wioskowy głupku? Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Nie rozumiem, bo jestem wioskowym głupkiem. Dlaczego nikt jeszcze nie zamknął tego tematu ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Bo ludzie lubią patrzeć na dziwolągi. To tak, jak w cyrku. Albo zoo. Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 A co myślisz że nie kupie 500cc 2t za 10tyś ? To się byś zdziwił . Haha Myślę że nie kupisz bo.. Chińczyki nie robią 500-tek w dwusuwie, a Ty przecież za markę nie będziesz przepłacał. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Bo ludzie lubią patrzeć na dziwolągi. To tak, jak w cyrku. Albo zoo.Na szczęście mam ogromny dystans do siebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Pro lemw tym, ze wogole nie masz dystansu do siebie, a jeszcze mniej do chinoli. :crossy: <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Jak bym nie miał dystansu do siebie to już dawno bym tu wyzwał od najgorszych za te głupki , wsioki, debile , dziwolongi i inne. Ale mnie to zwisa namiętnie. Jakby mi ktoś napisał że mnie żona bije to bym się tylko zaśmiał. Nie interesują mnie jakieś hejty wysmalane na jakimś głupim forum w nie istniejącym świecie. Edytowane 24 Listopada 2016 przez Punkbuster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 zamknie ktoś w końcu ten temat i bana sprzeda? :D Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Ja nie kupuje :D Ten komentarz mi się spodobał pod 1 filmikiem przedstawiającym Chińskiego Junaka. Edytowane 24 Listopada 2016 przez Punkbuster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidon Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Zajebisty motocykl, gratuluje, temat mozna juz zamknac Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allf Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 ho ho temat nadal się rozwija :laugh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 ho ho temat nadal się rozwija :laugh:Uff... a już się przestraszyłem że się wypalił .... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Ja nie kupuje :D Ten komentarz mi się spodobał pod 1 filmikiem przedstawiającym Chińskiego Junaka.junak.jpg O, była edyta. Ja tam nie widzę spójności w tym komentarzu. To że chińczyk psuje się mniej niż Junak nie oznacza że jest Junakiem. Czyli pan od virago miał rację: chińczyk nie Junak!!! . Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Fajnie jest po 2 tygodniowej przerwie od forum wejść w ten temat i przy browarku czytać tę poezję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 O chłopie, dwa tygodnie nieobecności będziesz nadrabiał przez conajmniej tydzień. Błędne koło. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi