Rura_ Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Gdyby znieśli ograniczenia głośności, to zamknęli by ten tor szybciej niż ten w Lublinie. Ta cała hałastra której nie przeszkadza 130 dB ze startujących tupolewów, by się o to postarała ekspresowo. Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Bo się starzejesz, w sumie już jesteś stary ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Fakt jest taki ze naprawde czasami niektorzy przyjezdzaja z wyprutymi wydechami czy jakimis wlasnej produkcji bez welny i wtedy rzeczywiscie taki wydech wyje jak wsciekly i wtedy sie nie dziwie.Niestety ludzie czasami przesadzaja tak jak trafiali sie spryciarze z metalowymi sliderami !!!!!!!Moim zdaniem te 98db to faktycznie troche malo jesli ktos ma pelen uklad bo moja nowa Yoshirura nawet z fabycznym db killerem ledwo sie miesci ,nie wspominajac juz o rozerwanej obudowie karbonowej przez ten db killer.CHociaz nie mozna powiedziec ze jakos strasznie wymagaja dokladnie tych 98db na postoju i teraz juz bardziej zwracaja uwage na dynamiczny pomiar. Nawet jesli jest troche wiecej to najwyzej mierza takiego delikwenta podczas jazdy i wtedy decyduja co dalej.Inna sprawa ze np. Aprilia RSV na akcesoryjnym nowym wydechu wyje tak ze :blink: nawet na Rookie nie spelnia 102db :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Ja zmieniłem na cały fabryczny wydech i dobre stopery. Mam upragnioną ciszę.Ale u Ciebie fabryczny to Arrow Może kupimy mieszkającym w okół toru stopery, będą mieli cieszę i spokój Edytowane 14 Lutego 2016 przez rommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luku Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Ale u Ciebie fabryczny to Arrow Może kupimy mieszkającym w okół toru stopery, będą mieli cieszę i spokój Genialne. Zrzutka na 10 tysięcy na stoperów i po problemie. Cytuj http://www.2BeFast.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Spoko.. para jest po 32 grosze netto :P. Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Dla wszystkich jeżdżących z jednego dnia Speed Daya wyszło by po jakieś 22.50 PLN + VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 sorki nie mogłem się powstrzymać :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Szacun :) Fajny sprzęt, wolałbym niż r6 i inne japońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Brawo Mariusz, jak zawsze z klasą przygotowany sprzęt. Mam nadzieję, że nie będziemy blisko siebie stali na starcie ;) bo mi trochę będzie wstyd. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Ładna bestia :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Brawo! Moje kolory ;) i te Ohlinsy.... mmmmiodzio. Edytowane 29 Lutego 2016 przez Kamel-JG Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 :clap: Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 No to 1.50 można atakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Ja bym tylko wywalił dekielek na przednią zębatkę i z tyłu wywalił tego Sunstara i założył jakiegoś ładnego Afama Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi