M a D a F a K a Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Luz jest, tak tylko napisałem o syndromie styczniowym, każdy chce już zejść na kolano. Nawet prywatną przyczepkę pod moto wystrugałem, będę dumnie na niej woził SRADA, wspomnienie po MYT. Na pewno pojawię się tym zaprzęgiem na którymś SD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 MYT nie zdobyło popularności bo nie miało na to szans. Zresztą pisałem o tym gdzieś zanim jeszcze ta klasa powstała i okazało się, że miałem rację. Po prostu ludzie mają już nowsze/lepsze sprzęty, których się nie pozbędą na rzecz strucli a mieć dwa motocykle to wcale nie niższy koszt - ot cała tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Dokładnie. Ja kupiłem takie coś po to, że szkoda mi było trypla katować, a koszty utrzymania, tudzież ewentualnych serwisów różnych są mniejsze. Powinno być tylko ograniczenie roczników w dwie strony, żeby właśnie nie dochodziło do takich bezsensów jak stawianie w linii sradziny szejsety z 90tych końca i erłany koło 2-4. Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 MYT nie zdobyło popularności bo nie miało na to szans. Zresztą pisałem o tym gdzieś zanim jeszcze ta klasa powstała i okazało się, że miałem rację. Po prostu ludzie mają już nowsze/lepsze sprzęty, których się nie pozbędą na rzecz strucli a mieć dwa motocykle to wcale nie niższy koszt - ot cała tajemnica.Cała tajemnica jest taka, że motosport w Polsce jest od kilku lat w czarnej dupie, smutno się patrzy na poziom zwłaszcza w supermoto, to jakaś liga podwórkowa jest. Enduro się za to rozwija, ilość inwentów w różnych rejonach kraju i europy środkowej jest imponująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Odnośnie klasy MYT - nie ma sensu, bo te sprzęty są za stare. Ciężko dorwać takiego w odpowiednim stanie a poza tym części coraz mniej. Klasa ECO też nie za bardzo ma sens, bo tam motocykle muszą być młode i przez to drogie. Wystarczy popatrzeć jakie sprzęty pojawiają się na SD - zdecydowana większość ma powiedzmy od 5 do 10 lat i taka klasa powinna powstać. Oczywiście bez modyfikacji, żeby nie było kosztownego wyścigu zbrojeń. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Cała tajemnica jest taka, że motosport w Polsce jest od kilku lat w czarnej dupie, smutno się patrzy na poziom zwłaszcza w supermoto, to jakaś liga podwórkowa jest. Enduro się za to rozwija, ilość inwentów w różnych rejonach kraju i europy środkowej jest imponująca. Dla mnie to akurat dobrze. Gdyby był wysoki poziom to nikt z tu piszących nie miałbym nawet szans startować w zawodach a dzięki temu, że jest niski to nawet stare pryki mogą wygrywać :) Na wysoki poziom to wysokie fundusze są potrzebne oraz jazda od dziecka. Osobiście wolę sam startować i mieć jakieś szanse niż podniecać się umiejętnościami pro-riderów którzy jeżdżą na torze od 4 roku życia. Edytowane 24 Stycznia 2016 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Limo przyczajony tygrys Pudło. Limo nie planuje uczęszczać na jakiekolwiek polskie obiekty wyścigowe w ciągu kilku najbliższych lat. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Słuszna decyzja. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Cóż poradzić, jedna sytuacja potrafi zmienić całe życie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Tak ceny atrakcyjne zrobili na laczki. Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Będziesz imigrantem? 12646847_1091827800848956_1520098957962211043_o.jpg Imigrantem to można sobie być jak sie jest z Afryki. Ja bende specjalistom od konserwacji podłóg. Dobre ceny :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeyee Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Yuby jesli można wiedzieć dlaczego masz awersje do Bridgestone ? Jakiś konkretny model tobie niepodpasował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeyee Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Yuby z tego co czytałem to forum to jesteś pro rider może jak na wyjściu z zakrętu dawałeś manetki w opór to się ślizgałeś albo na wchodziłeś w zakręt bokiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Widzieliście? http://crmoto.lt/pl/imprezy/track-day-tor-poznan Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Taa widzieliśmy, jak dla mnie słaby termin. Ale cena konkurencyjna dla SD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi