Rura_ Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Mądrze Yubi napisał. Ot takie jeździdło poprawne aż do bólu. Jak pracowałem w Kawie i pokazały się "nowe" Zetki, to spać przez niego nie mogłem, a później minął zachwyt bo się okazało, że są inne sprzęty wyglądające kozacko, a jeżdżące 3 razy bardziej kozacko niż wyglądają ;-). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FestinaLente Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Jeżdzę z kolegą, który użytkuje już trzeci sezon z750 z 2009 roku. Super moto na miasto, dość łatwo się ją prowadzi mimo, iż waży prawie 230kg. Fajnie się zbiera od samego dołu i można tym rozwinąć nawet 230-240km/h (trzeba dobrze przytulić się do baku). Spalanie w okolicach 7 litrów. Jego egzemplarz bezawaryjny. Fajnie gada z wydechem LeoVince. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 26 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Jeżeli się dobrze prowadzi, zbiera i wygląda to czego chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Właśnie tego "czegoś więcej", co trudno zmierzyć i opisać. Ale spoko, do tego się dochodzi z czasem. A Zetka fajna koza, bierz i upalaj zdrów :-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 26 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Chodzi o to że to typowe "wozidło" jest? Edytowane 26 Października 2015 przez mort3n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Chodzi o to że to typowe "wozidło" jest? Mniej więcej. Po prostu niczym się nie wyróżnia, nie ma charakteru itd.To mniej więcej tak jakbyś kilka lat temu postawił passata obok alfy 156 :)Różnica polega na tym, że moto bardziej niż puszki powinny budzić emocje. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) No nie do końca. To naprawdę fajny motocykl, dopóki nie chcesz czegoś więcej. Ani to specjalnie awaryjne, ani paliwożerne, ani finansochłonne w inny sposób.Bierz sobie jak Ci się podoba, na pewno powinieneś być zadowolony. A co do zdań innych to wiesz jak jest... Jeden woli ogórki, drugi ogrodnika córki, a są też podobno Ci od kóz ;-). Nie zmierzysz, nie zważysz, gust jak dupę, każdy ma swój. Edyta: jak Filip napisał i wiele innych osób wcześniej, ot takie jeździdło... Edytowane 26 Października 2015 przez rura_sn-n Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 26 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Rozumiem, rozumiem ; ) Z750 to było jakieś tam małe marzenie od kilku lat i w sumie to do niego przykładałem większą uwagę.. Ale teraz przyjrzałem się na Z800 i panowie.. To już chyba robi robotę, co? ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Nie wiem, na 8tce nie miałem już okazji polatać. Ale to dalej qń z lekką nadwagą ;-). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 26 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Zagłębiając się w dane techniczne to faktycznie w porównaniu do Triumph'a ma nadwagę i to sporą.. 229kg na gotowo i 174kg Triumph na sucho. Różnica jest, nie da się ukryć. Cena też jest na korzyść Triumph'a ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Wiem... Ale patrz na R. Lepsze zawieszenie i dużo lepsze hamulce od zwykłego Strita. Wiem bo jeżdżę na takim ;-). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 yuby czemu nie mt-07? Przecież to zajebisty motocykl. Duża moc w niskim zakresie obrotów, super niska masa, centralny wydech(nie machasz nim)... Może tylko coś zrobić z zawieszeniem jeśli za miękkie(dobrać twardsze sprężyny?). Jedyny poważny minus jaki mi sie tak faktycznie nasuwa to to ,że silnik jest nową konstrukcją i hgw jak się będzie sprawdzać z biegiem lat. A... to mistrz motogymkhany z zeszłego roku na swoim mt-07 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Jeszcze jest mt-09 nie miałem okazji jeździć ale ponoć daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Eeetam .. na nakedach są przeciągi, a ja kicham od przeciągów. Nakedom i kabrioletom mówię stanowcze i zdecydowane ... raczej nie. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi