elwis_84 Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Ponieważ szukam czegoś co jest nie drogie w zakupie jak i w utrzymaniu a buell jest dość wymagającym sprzętem :)Zastanawiałem się na dukatem ale utrzymanie jest dość drogie przynajmniej tak słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozzarella Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Ponieważ szukam czegoś co jest nie drogie w zakupie jak i w utrzymaniu a buell jest dość wymagającym sprzętem :)Zastanawiałem się na dukatem ale utrzymanie jest dość drogie przynajmniej tak słyszałem.Zerknij na CBF - kę. W zakupie najtańsza nie jest za to użytkowanie bez niespodzianek finansowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Jak chciałeś Dukata to kup SV"kę, mówią że to jest takie ducati które działa :) Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Skoro masz takie doświadczenie, to popatrz na duże nakedy: Bandit 1200, XJR 1300, Inazuma 1200 i temu podobne. Spodoba Ci się potężny moment obrotowy, a przy normalnej jeździe spalanie będzie na poziomie 600-ki. Świetne, poręczne motocykle, które w razie "W" pozwolą fajnie polatać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Fincher, nie mów tego memu kumplowi z pracy, bo Cię skatuje :icon_mrgreen: ...Jak SV to tylko 1000... I niech nie bierze Ducati, się psują na potęgę, i to wszystkim..... oprócz moich i moich paru kumpli :PNajlepsze będzie BMW to się nie psuje w ogóle... :D A tak poważnie wspomniane wyżej powernakedy jak najbardziej, trza tylko przy nich popracować( no chyba, że juz ktoś je co nieco dopieścił), ale obawiam, się że budżet 10 tys. będzie przekroczony...a po Buellu taka 600 to momentu nie ma wcale.... i tego Kolega może się obawiac...no chyba, ze moto potrzebne na jakiśczas, aby trochę podjeździć, a potem opchnąć i kupić sobie coś większego...Kuczę jak tu człekowi coś poradzić, co jest bez charakteru... ja nie potrafię...Sorki...Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 janek, ja sam bym chętnie przytulił jakiegoś ducata, ale jakoś nie mogę się przełamać. Mojego bandziora można serwisować młotkiem i przecinakiem, i nadal będzie jeździł. Faktycznie, do ostrej jazdy wypadałoby popracować nad zawieszeniami, ale ja nie mam zapędów sportowych i do mojej jazdy wystarczą sprawne seryjne zawiasy i dobre opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Wsio jest kwestią nastawienia... tak samo młotkiem i śrubokrętem można zepsuć Bandziora jak i Ducati...Akurat w Bandito najważniejszym elementem do poprawki jest hamowanie + oczywiście zawiaski, przynajmniej założenie stalowych oplotów, klocków i odpowiedniej pompy, bo nieciekawie wygląda ostre hamowanie po kilkunastu następujących po sobie zakrętach, potem nagle zaczyna brakowac klamki...W nowszym 1250 ten problem był też podobny, motocykl ma potencjał, fajnie się jeździ, taki dobrze dobrany but do chodzenia, ale brakuje tej pewności, w ostrych hamowaniach... ale ja tak sobie gdybam, a mój kolega ma Banditka 1200 już chyba z 12 lat, i nic sobie z mych "ale" nie robi :icon_mrgreen: :icon_razz: ... Kurczę przed chwilą sprawdziłem... można kupić Bandziora 1200 za 6000 zl... toż to tanio jak barszcz !!! Pozdr. J-999 Edytowane 13 Września 2015 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 No za 7000 zł można wyłapać już nieźle wychuchanego... A pozostałe 3 tysie wywalić na modyfikacje. Ale tak jak pisałem powyżej - jeśli nie wybierasz się na tor, to niczego nie powinno braknąć. Swojego Bandziora męczyłem przez ponad rok we Włoskich Dolomitach i Alpach i nigdy mi się hamulce nie zagotowały... Ale stalowe oploty są w planie na przyszły sezon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwis_84 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 SpokoDzieki wszystkim za podpowiedzi.Wychodzi na to że ile osób tyle propozycji więc musze szukać ciekawej oferty i ją drapnoć :)Tym bardziej że jest na to czas.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 jaki masz budżet? dlaczego akurat 600ccm? może coś bardziej klasycznego - seven fifty albo GSX750 ("mała inazuma")? GSX-em sporo nakulałem i dobrze go wspominam - mimo, że to suzuki :D - kanapa dość nisko, wygodna pozycja (mam jakieś 171cm) i dynamika na przyzwoitym poziomie zaletą tych motocykli jest to, że się nie starzeją natomiast wszelkie fazery/hornety/"zety" w momencie kiedy wchodzą na rynek są "ładne" a po paru latach stylistycznie mocno odbiegają od nowości natomiast do klasyki im jeszcze daleko Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 No teraz moment na szukanie sprzęta jest bardzo dobry, a sprzedający są nierzadko skłonni mocno schodzić z ceny. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonina Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 A ja zamiast Bandita sklamialbym się mu Hornetowi. Bandzior jest taki klockowaty natomiast na Hornecie czułem się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi