RudyXJ Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 ja albo s80 albo v70 II , tylko 2.5d 140km i manual... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 1,4 TSI z łańcuchami rozrządu miały problem.1,8 TSI i 2.0 TSI piją dużo oleju nawet te obecnie produkowane.A z nowym 1,4 TSI 140-150KM na pasku rozrządu są jakieś problemu? Znajomy kupił auto z 1.6 TDI 105KM, choć za mniejsze pieniądze mógł mieć 1.4TSI z 150KM - czy jego wybór był dobry? Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 ok, biorę też pod uwagę i to coraz bardziej silnik Volva d5 163km, naczytałem się o nim i okazuje się, że to bardzo udana konstrukcja, jedyny minus to bardziej nowoczesna technologia czyli CR ... Ogólnie to polecam http://www.volvoforum.pl Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Nie, pierw kupie jakiegoś Łośka a później sprzedam ulepa, muszę mieć czym jeździć. :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Przegladam wlasnie A4 b7 , i mnostwo ogloszen "zamienie na tanszy".O co kaman ? koszty serwisowania takie wysokie ?? silniki sie koncza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 czemu s80 nie w automacie ?poza śniedziejącą kostką od kompa (ciulowy dostęp) i okresowymi wymianami oleju tam nie ma co do roboty Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wallygatorr Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Mam Octavię 2006 2.0 TDI PD (oznaczenie silnika BKD) ze skrzynią DSG od nowości, nalatałem tym 233kkm, do tej pory tylko 2 x wymieniana dwumasa i 2 x zawias - po założeniu z przodu tuleji od Audi A3 jest lepiej i trwalej... Aha, raz poleciał czujnik doładowania. Turbo zdrowe, reszta zdrowa... Przy 233kkm urwała się szpilka napinacza paska rozrządu i bęc... Ale głowica i pompki do regeneracji i jest ok. Ale w Skodzie były od początku poprawione głowice i inna pompa oleju. Cytuj http://keeprockin.art.pl/Facebook Keep Rockin' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 To bardzo często tam dwumasa do wymiany. Zawias również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Mam Octavię 2006 2.0 TDI PD (oznaczenie silnika BKD) ze skrzynią DSG od nowości, nalatałem tym 233kkm, do tej pory tylko 2 x wymieniana dwumasa i 2 x zawias - po założeniu z przodu tuleji od Audi A3 jest lepiej i trwalej... Aha, raz poleciał czujnik doładowania. Turbo zdrowe, reszta zdrowa... Przy 233kkm urwała się szpilka napinacza paska rozrządu i bęc... Ale głowica i pompki do regeneracji i jest ok. Ale w Skodzie były od początku poprawione głowice i inna pompa oleju.Odczuwam, że nastawiony jesteś do tego jakby nic wielkiego się nie stało...Ja jednak uważam, że to zbyt wiele. przy tym przebiegu. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 YUBY bo ty jesteś idealnie zmanipulowanym klientem, kupujesz drogo sprzedajesz tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Nie tak całkiem - coś pisałeś, że ostatnio zabrała cię laweta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 YUBY, przebieg nie ma nic do rzeczy! Ja w moim dieslu mam 210 tys (pewne) i nawet sprzęgło jest jeszcze w oryginale. Natomiast w poczciwym 102 konnym benzyniaku z LPG mam już ponad 310 tys i kompletnie nic przy nim nie robię. Zaznaczam, że oba są w ciągłym użytku i trasy rzędu kilkuset km nie stanowią problemu. Niestety napatrzyłem się na nowe samochody i to, z jakimi babolami są przywożone do dealera. Rekordzista miał stukający silnik i porysowane gładzi cylindrów (nówka).O wymianach pomp wody po 10 tyś czy innych telepaniach kierownicą nawet nie chce mi się pisać... Ogólnie współczesne samochody to straszne gówno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Ludzie maja pierdolca na punkcie aut z silnikami diesla 1.9 z grupy WV, i kupuja zajechane pasci, a tak naprawde diesel fiata 1.9 w wersji 120KM nie dosc ,ze nie jest gorszy , to nawet lepszy, tak gadaja mechanicy.Ostatnio jezdzilem AR 159 z tym silnikiem i pomimo plotek ,ze tam jest za malo mocy to jezdzilo sie calkiem przyjemnie. Zreszta mozna go bez problemu czipowac i zrobic mu ok. 140 KM. Porownujac z audi a4 b6/b7 to alfa lepiej mi sie widzi pod kazdym wzgledem.Wyciszona jest zajebiscie, drogi trzyma sie jak przyklejona, naprawde przyjemne auto i dobre wyposazenie w wiekszosci opcjiDesign Giugiaro fajnie wyszedl , i mimo ze niektore auta w kombi wygladaja jak kupy, tak AR 159 w kombii jest calkiem przyjemna. Edytowane 1 Lipca 2015 przez Nico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Tadeo, napisz prosze jeszcze o jajach z nowymi samochodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Ale to był Ford Focus służbowy. AR159 to piękny samochód.Zgadza sie.Tylko ze ludzie maja zle wyobrazenia na temat tego modelu, bo patrza przez pryzmat wczesniejszego ,ktory mial pare niedociagniec i troche sie je*al.159 to inna bajka, i naprawde fajne i nietuzinkowe aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi