torczynskiukasz Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Witam, posiadam Yamahe TTR 125 , 2006 r, ii nie mogę go zimnego odpalić z rozorusznika, tylko popchne go z metr na 2 biegu ii odpala odrazu. Co może byc nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zbadaj miernikiem ile volt ma akumulator. Jeśli ma poniżej 12.4 V,to on może być powodem Twoich problemów.Dla próby podmień aku Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torczynskiukasz Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zbadaj miernikiem ile volt ma akumulator. Jeśli ma poniżej 12.4 V,to on może być powodem Twoich problemów.Dla próby podmień akuOkejj , jutro sprawdzę , dzięki za odpowiedź , pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torczynskiukasz Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam, dziś podłaczyłem kable od samochodu do akumulatora, i nadal to samo rozrusznik mocno kręci , ale nie mogę go odpalić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 po pierwsze miałeś sprawdzić stan akumulatorapo drugie jak sobie nie radzisz sam - kierunek dział warsztaty i szukasz ww okolicy, oraz płacisz za wykonanie naprawyjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torczynskiukasz Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 akurat wolę zaoszczędzić kasę iiii zdobyć jakieś umiejętności, niz iść na samowolke . Postanowilem wyregulowac zawory, zawory wyregulowane lecz, rozrząd nwm jak ustawić w jakiej pozycji gdzie sa narysowne te literki itd. , Pomóżcie :) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Tu poszukaj manuala:http://www.manualedereparatie.info/en/categorii/yamaha.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Jak to sie stalo ze po regulacji zaworow musisz ustawiac rozrzad ???I po co regulowales zawory ?Jesli odpala z pychu na 2 metrach to znaczy ze silnik jest w porzadku, a problem z odpalaniem lezy gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Długo masz tego sprzęta? Z tego co wiem, takich małych pojemności nie odpala się na zimno z rozrusznika tylko z kopa. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torczynskiukasz Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) mam go miesiąc , ale przy okazji zdejmowalem glowice i cylk , chciałem luknąć w jakim są stanie :)No więc gdzie moglby lezeć ? Zapłon ? Edit; aa i jak go odpale to musze go rozgrzac czyli dwawać mu w pizde z 5 km , i dopiero będzie ładnie chodzil na wolnych , bo tak to gaśbnie , może to przyczyna gaźnika ? kultura języka ojczystego Cię nie obowiązuje ?moderator Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez Piotr Dudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 zdejmowałeś i zakładałeś głowicę bez manuala ? a teraz pytasz po fakcie o znaki na rozrządzie ?a co zrobiłeś z uszczelką głowicy? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofer Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Długo masz tego sprzęta? Z tego co wiem, takich małych pojemności nie odpala się na zimno z rozrusznika tylko z kopa.To jak odpalać te które mają tyle elektryczny starter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Miałem na myśli takie które mają kopkę i starter. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirus12 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 mam go miesiąc , ale przy okazji zdejmowalem glowice i cylk , chciałem luknąć w jakim są stanie :)No więc gdzie moglby lezeć ? Zapłon ? Edit; aa i jak go odpale to musze go rozgrzac czyli dwawać mu w p...e z 5 km , i dopiero będzie ładnie chodzil na wolnych , bo tak to gaśbnie , może to przyczyna gaźnika ? Wygląda to na niewyregulowany gaźnik, albo zbyt gęsty olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torczynskiukasz Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 zdejmowałeś i zakładałeś głowicę bez manuala ? a teraz pytasz po fakcie o znaki na rozrządzie ?a co zrobiłeś z uszczelką głowicy?uszczelka głowicy jest , nic nie zrobilem z nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi