Tommo Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 przemyślałem , pomyślałem , wypiłem trzy kawy i dalej nie wiem co uważasz za głupotyCałkiem niedawno włączałem się do ruchu z podporządkowanej w obszarze zabudowanym. Widzę jedzie jeden samochód ale jest na tyle daleko, że spokojnie ruszam i śmiało przyspieszam bo miejsca jest sporo. Po chwili słyszę klakson i wymachiwanie łapą, że mu drogę zablokowałem i zmusiłem do hamowania. Nie byłoby problemu jakby miał te 70 na blacie ale jechał znacznie szybciej, przypominam na ograniczeniu 50. I teraz Twoim rozumowaniem ten gość może i 150 radośnie lecieć przez miasto a ja mam się uczyć jeździć.No nie stary, ja się na taką filozofię prawa ruchu nie piszę :) Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Czyli wolisz zachowywać się jak klasyczny "szeryf". Też nieelegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Czyli wolisz zachowywać się jak klasyczny "szeryf". Też nieelegancko. Nie, oczekuję minimalnego rozsądku od innych użytkowników dróg. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Nie, oczekuję minimalnego rozsądku od innych użytkowników dróg.Z tym to problem jest ;).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Całkiem niedawno włączałem się do ruchu z podporządkowanej w obszarze zabudowanym. Widzę jedzie jeden samochód ale jest na tyle daleko, że spokojnie ruszam i śmiało przyspieszam bo miejsca jest sporo. Po chwili słyszę klakson i wymachiwanie łapą, że mu drogę zablokowałem i zmusiłem do hamowania. Nie byłoby problemu jakby miał te 70 na blacie ale jechał znacznie szybciej, przypominam na ograniczeniu 50. I teraz Twoim rozumowaniem ten gość może i 150 radośnie lecieć przez miasto a ja mam się uczyć jeździć.No nie stary, ja się na taką filozofię prawa ruchu nie piszę :)Z tego wynika, że nie potrafisz ocenić prędkości poruszającego się pojazdu i stwarzasz zagrożenie... :cool: Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Z tego wynika, że nie potrafisz ocenić prędkości poruszającego się pojazdu i stwarzasz zagrożenie... :cool: Martwisz się o kierowców jak z tego BMW X5? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Oczywiście.A kto dał Ci prawo, by decydować kto ma żyć, a kto nie?Czyli szeryfujesz... :cool: Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Z tego wynika, że nie potrafisz ocenić prędkości poruszającego się pojazdu i stwarzasz zagrożenie… :cool: Lysy, wiesz wogole dlaczego ktos / Ludzie wymyslili przepisy drogowe ? Miedzy innymi dletego abys mogl sie nastawic na pewne fakty / pewne zachowania i aby bylo ci latwiej. Pomine juz pytanie dlaczego w obszarze zabudowanym obowiazuje predkosc 50 a nie 60 km/h czy wiecej, bo i tak nie bedziesz wiedzial. Jezeli wiec ktos zrobil sobie z ulicy tor, no coz, jego üproblem.:crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 (edytowane) Łysy...Nie wiem czy sobie drwisz czy piszesz serio. Mam nadzieją że to pierwsze. Edytowane 7 Kwietnia 2019 przez Tommo Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judas Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Idę po popcorn... :laugh: Cytuj ETZ 251 x2 1993-1996,XL600R 1996-1998,DR800 1998-2005,RF900R 2005-2007,FMX650 2007-2009,SV650S 2008-2010,SV1000N 2010-2015, XR600R 2011-2016, CMX250 2014-2015, MT-07 2015-2018, DR-Z400SM 2016-2019,CBR650F 2018-2022, CRF 250Rally 2019-2022, Tracer7 2022-..., DR650RSE 2023-..., Big-1 2024-..., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Kaes, dlaczego w terenie zabudowanym obowiązuje prędkość 50km/h a nie 60km/h? I dlaczego nie zawsze i nie wszędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Tommo ...... musisz do okulisty iść, nie robie sobie jaj, mówie poważnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Staszek ale to nie problem przekroczyć prędkość o 10 kmh. Mówimy o rażącym łamaniu prędkości w terenie zabudowanym, co jest skrajnym debilizmem. Tommo ...... musisz do okulisty iść, nie robie sobie jaj, mówie poważnieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A ja chciałbym zobaczyć twoją minę jak stoisz bezradnie na podporządkowanej tylko dlatego, że jadący główną łamią nagminnie prędkość, przez co nie możesz włączyć się do ruchu i kwitniesz na skrzyżowaniu :biggrin: Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Ja tam cierpliwy i jakos nie mam problemów z wyjazdem z podporządkowanej ...... co do okulisty to mozliwe ze wzrok sie psuje, warto sprawdzić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 A ja pytałem bo ciekawi mnie, dlaczego czasami można w godzinach nocnych jechać 60km/h tam, gdzie w dzień jest 50km/h. Teoretycznie w nocy gorzej widac więc ryzyko większe uderzenia w coś lub kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi