bynio1991 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 I jak tam wyszło już coś ? Mam do kupienia R1 RN04, z takimi samymi objawami, które ustają po wciśnięciu sprzęgła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modjo Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Niestety ale w silniku pekniete sa 2 tuleje cylindrowe,jedno pekniecie posiada juz wyluszczenie powierzchni gladzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Ha, niedawno juz o tym czytalem caly watek a wlasdciciel tej R1 wysylal mi na priw wiadomosci przez ostatnie pol roku :).On wstawil tuleje zeliwne o ile pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 to chyba był przypadek z r6, w jedynkach nie spotkałem się z pękającą tuleją, zresztą tam jest nicasil. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bynio1991 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 I objawy pękniętej tueji znikały po wciśnięciu sprzęgła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkolodz Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) No niestety tuleje są pęknięte, i jeszcze kilka kwiatków , czeka mnie wymiana silnika :sad: :sad: :banghead: :banghead: Edytowane 29 Maja 2014 przez przemkolodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 wrzucisz mi foto, bo jestem bardzo ciekaw jak to wygląda. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 w r1 tuleje pękają tak samo jak w r6... wszystkie modele RN01, RN04, RN09. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 tak dokladnie, jednak w R6 zdecydowanie częściej Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 no tak, ta sama linia produkcyjna. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 A skrzynia ma ślady zużycia ?? , To ona powodowała chrobotanie??pozdr Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 w r1 tuleje pękają tak samo jak w r6... wszystkie modele RN01, RN04, RN09. Tuleje same od siebie nie pękają i nie jest to wadą tej konstrukcji tylko pękają z powodu katowania niedogrzanego silnika. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi