Sherman Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ale na raz? Tak, na imprezie Redbull 111 Megawathttps://www.youtube.com/watch?v=x_WbZ69PsPA Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 o ku*wa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Mi chodziło o SD :P bo przez wszystkie to było pewno więcej :) na jednym to góra 160-200 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) 120 osób na jednym SD, ale ciągle ci sami. A mam na myśli, ze liczymy zawodników na sztuki. Ilu może być w Polsce ścigaczy odwiedzających tor? No i ciekaw jestem ile tewało rejestrowanie uczestników. 3 dni? Z Poznaniu w 48h by się nie wyrobili ;) Sherman brałeś udział w tej masakrze? Edytowane 21 Października 2014 przez koroviov Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Tylko to była impreza enduro - trochę inna bajka niż tor cross który na którym nawet ja na slickach daje sobie radę. Do takich imprez trzeba być obcykanym w trudnym terenie którego w mx nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Do takich imprez trzeba być obcykanym w trudnym terenie którego w mx nie ma.Tak i nie. Ludzie, którzy nieźle sobie radzą w enduro potrafią przejechać większość torów MX, ale to potrafi każdy, kto ogarnia motocykl. Problem zaczyna się wtedy, kiedy bierzesz stoper. Przykładowo dziś w Sochaczewie trenował z nami gość, który dobrze lata w enduro i brał udział w tym Red Bull Megawat. Na torze MX kompletna porażka, bo tu trzeba 20 minut iść absolutnie pełnym piecem i kontrolować motocykl, który przez 1/3 czasu znajduje się w powietrzu :) Sherman brałeś udział w tej masakrze?Coś Ty, ja omijam wszystko, co nie jest typowym MX z daleka. Bardzo szybko można nabrać złych nawyków, zacząć jeździć "na siedząco" itd., w efekcie tempo spada :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 hahaha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Czyli enduro to turyści.* *słowem "turysta" nawiązuję do sceny z "taxi", gdzie gł. bohater wyprzedziwszy na odcinku specjalnym załogę w rajdówce powiedział "to turyści. Wyszykowali sobie wózek na podryw" Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 He he ja tam wole asfalt ,drozej to fakt ale przynajmniej nie ma dziur to nie trzesie .... :) organizm moglby tego nie wytrzymac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie nie, nie mówię, że chłopy latające w enduro czy cross country to mięczaki, zdecydowanie nie. Chodzi o zupełnie inny styl jazdy i inny typ wysiłku, jaki się wykonuje na maszynie. W MX musisz się spiąć na 20 minut i jechać przez ten czas tak, żeby na mecie ledwo oddychać. W enduro jedziesz dużo dłużej, siłą rzeczy musisz inaczej rozkładać siły i jechać na mniejszym "limicie", bo nie znasz trasy. Poza tym nie skaczesz jakoś dużo, bo nie wiesz co jest za hopą. A w MX nakurwiasz naprzemiennie zakręty i hopy, które ktoś tak projektuje, że często trzeba iść dobrym piecem, żeby dolecieć we właściwe miejsce. No i niektóre "troszeczkę" katapultują w górę, więc można przypękać :P Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Czyli enduro to turyści.* *słowem "turysta" nawiązuję do sceny z "taxi", gdzie gł. bohater wyprzedziwszy na odcinku specjalnym załogę w rajdówce powiedział "to turyści. Wyszykowali sobie wózek na podryw" Oglądnij jedną minutę, od 1:00. Tacy tam, turyści... Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 ładny kocur... momentami mrużyłem oczy :) ale tak czy inaczej turyści. Było siadanko na pupie a to już turystyka :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Ja podziwiam kondycję kolesia bo 1:39 takiej jazdy to naprawdę bardzo dużo. Chociaż z drugiej strony ci z końca stawki w takich imprezach zawsze mają kilka razy ciężej bo wywalą się piętnaście razy przez co sumarycznie siły muszą mieć jeszcze więcej:) Edytowane 23 Października 2014 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 W porownaniu do tego to 200km/h na kolanie to nie jest niebezpieczne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 W porownaniu do tego to 200km/h na kolanie to nie jest niebezpieczne :) Mnie najbardziej się podobało to co zrobił w 1:30. Do tego każdy kto jeździł i był nagrywany wie, że to co widać na materiale wideo to jedno, a to co człowiek czuje podczas jazdy i jak to wygląda na żywo to totalnie inna bajka. Mam nadzieję że Sherman nie jest zły że mały oftop zrobiliśmy, ale to tylko w trosce o to żeby podczas zimy jego temat nie odszedł w mroki 146 strony forum :P Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi