Gość komandosek Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Ale tam sie przecież już ścigają motocykliści. Co prawda na 1/4 mili. Jak będzie popyt(a myślę że będzie) to będą i trackday dla motocykli. Mam nadzieję. Edytowane 18 Lutego 2016 przez komandosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Kolejny tor w srodku miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 no i kolejny fchuj daleko. Czy nie mogą zrobić czegoś w CENTUM tego zapyziałego kraju??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 No i bardzo dobry pomysl ,poloza nowy asfalt (bo chyba poloza ?!) troche infrastruktury i juz bedzie standart prawie jak w Poznaniu a moze i lepiej ;)He He jestem ciekawy coz tego okaze sie rzeczywistoscia :) Z Gdanska 500km raptem 150 km wiecej niz do Poznania a prawie caly czas autostrada ,moglo byc gorzej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRUCH Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 no i kolejny fchuj daleko. Czy nie mogą zrobić czegoś w CENTUM tego zapyziałego kraju???Będzie dobrze, bo będzie to pod Radomiem. Od 22.02 kończą się loty z Radomia do Pragi. Infrastruktura jest +dłuuuga prosta+jeszcze 100mln na jeszcze dłuższy pas i wyposażenie. http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Kraj/Lotnisko-w-Radomiu-bez-regularnych-lotow.-Czech-Airlines-rezygnuje-00018867.....jak w PRL-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Nooo. To mnie się podoba :) Miałbym 2 godzinki na tor, a nie 4 jak do Poznania :) Tu piszą jakby o moto też.http://www.scigacz.pl/Pod,Opolem,powstanie,duzy,tor,wyscigowy,28117.html Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Oczywiście kibicuje, ale jakoś nie chce mi sie wierzyć w ten termin - sama papierologia na taką inwestycje to 2 lata czekania. Zaraz wyjdzie, że sąsiedzi o inwestycji dowiedzieli sie z gazet i absolutnie sie nie zgadzają, znajdą sie jacyś ekoterrorysci itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Wszystko ładnie i pięknie, tylko dlaczego w miejscu ostatniego na świecie siedliska kumaka żarłocznego :icon_mrgreen: :icon_razz: .... Poważnie nie w tym stuleciu chyba...ja juz przestałem się łudzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi