jannikiel Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Hmmmm.... no to się zdziwiłem, na Aragorn C.Davis a Panigale w pierwszym starcie 2-gi a w drugim 1- miejsce...Forza Makaroni :buttrock: :lalag: Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 brawo, brawo :) i dla Johnego również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 No nieee coraz lepszy ten dzień! Tu Panigale wygrywa... jeszcze jakby tak w motogp... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Już decyzję podjąłem moje Ducati 999 zostaje w domciu( nie sprzedaję aha) :buttrock: Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 dla mnie naprawdę szok nie wiem co Wy o tym sadzicie ale mała niespodzianka w piątek, brawo Maxhttp://motogp.pl/wsbk/szokujacy-powrot-maxa-wloch-najszybszy-w-piatek-na-misano/56613/Ciekawe jak się czuje Torres czy też Haslam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Będzie ciekawie :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 kto wie gdzie można oglądnąć dzisiejszy wyścig? pierwszy o 20.30? Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) http://livetv.sx/pl/eventinfo/326894_superbike_laguna_seca/#webplayer_privatestreamtv|lfzgljjb17bjrcs|326894|312263|452|7|pl Nooo to mi się podoba :) Edytowane 19 Lipca 2015 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Biaggi! Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Piękny wynik w I dla Biaggiego 44 lata szok ? To jest ewidentny dowód na to że Apka nadal jest bardzo dobra tylko mają zły pakiet kierowców w tym sezonie.Szkoda trochę II wyścigu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
type-r Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Piękny wynik w I dla Biaggiego 44 lata szok ? To jest ewidentny dowód na to że Apka nadal jest bardzo dobra tylko mają zły pakiet kierowców w tym sezonie.Szkoda trochę II wyścigu Piękny wynik w I dla Biaggiego 44 lata szok ? To jest ewidentny dowód na to że Apka nadal jest bardzo dobra tylko mają zły pakiet kierowców w tym sezonie.Szkoda trochę II wyściguAle różnica do zwycięzcy na mecie 45 s. I gdyby nie kłopoty Sykesa, pudła by nie było. Ale jak na emeryta to rewelacja. Widzieliście, co Canepa odyebał w 2013 :blink:? :http://www.visordown.com/motorcycle-news-videos/video-wsbks-niccolo-canepa-allegedly-seen-hitting-another-riders-brake-lever/28002.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Jakie 45s ? o czym Ty piszesz ? 10s :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
type-r Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Jakie 45s ? o czym Ty piszesz ? 10s :)Rzeczywiście 10: http://www.crash.net/wsbk/results/221619/1/sepang-race-results-1.htmlO 45 powiedział pan komentator z Eurosportu, ale najwyraźniej coś pop.....ił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Poza tym Syks i Torres nie mieli problemów z moto tylko zabili opony na tym torze. Już w Imolli i 5s straty do lidera to był ogromny sukces pomimo że był poza podium. :)a tych z eurosportu nie słuchaj, dzisiaj słyszałem że Davis jedzie na Aprilli która jest bardzo mocna na prostych, porażka Ci panowie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Niestety nie bardzo mu poszło. Ten pit stop w pierwszym wyścigu przekreślił szanse na jakiekolwiek punkty. Szkoda bo dwa nieukończone wyścigi to najgorszy scenariusz Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi