MatMax78 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 W pierwszym wyścigu Baz przepuścił Toma a Malandri Guintoliego. W drugim Maladri nie powtórzył tego co z pierwszego pomimo wyraźnego polecenia zespołu i zamiast 7 punktów jest 12 przewagi Toma.Jednak na Losail Aprilla była zawsze mocna i Tom będzie miał bardzo ciężko. Ja kibicuję jednak staremu Francuzowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Guintoli mistrzem świata :eek: :clap: Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 no niestety :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 kurczę, do końca się działo! Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Ale jaja, Guintoli na Skuterze mistrzem WSBK.... hahahahhahahahahhaha :icon_mrgreen: :icon_razz: ... to co przesiadamy sie na skutery???? Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Rewelka Guintoli mistrzem. Miał bardzo mocną końcówkę, a na Losail odpalił z mistrzowską precyzją ale tak jak pisałem ostatnio Aprilka jest bardzo mocna na tym obiekcie i Tom miał trudną sytuację. Nie rozumiem tylko dla czego Tom miał takie wielkie pretensje do Baza. Nie doliczyłem się tylko ile ten Guintoli ma dzieci, 4, 5 ? :)Sezon WSBK zakończony za tydzień Motogp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Fani Ducati mogą się spodziewać mocnego początku sezonu. :)http://motormania.com.pl/sport/wsbk/sensacja-bayliss-wraca-do-world-superbike/Trzymam kciuki za Troya 45 lat to już jest niezły wiek. Będzie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Czuję, że będzie podium ;) Ale fajnie, uwielbiam filmiki z Nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 aż dziwne że taka cisza w tym temacie po takim ekscytujących wyścigach. :) naprawdę świetnie się oglądało tę rundę. Szkoda mi trochę Troya chyba miał jakieś ogromne problemy z oponami w treningach też za bardzo nie pojeździł. Cała pierwsza piątka z pierwszego wyścigu na duży +, poniżej oczekiwań Sykes i Guintoli ale to początek sezonu więc za chwilę się pewnie rozkręcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 ważne, że Kawa dalej dobrze sobie radzi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 wyścig 1: https://www.youtube.com/watch?v=gRhADLiobCEwyścig 2: https://www.youtube.com/watch?v=RQ5bDiCjCLYWSS: https://www.youtube.com/watch?v=3g_Y4EzGY6g Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Ogromne problemy Irka, szału nie było dwa duble ale sama różnica na prostej, chyba coś ponad 30km/h mówi sama za siebie, chłopak chyba serią jechał, a nie motocyklem przygotowanym do WSBK.Zastanawia mnie słaba, na tle Rey postawa Toma, niby ten sam sprzęt ale różnicę widać. Guintoli również nie zachwyca. Oglądając wyścigi na Philip wyścigi w Tailandii nudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Fakt nudy az nie chcialo mi sie ogladac ,niestety bywaja rozne rundy.Z Irkiem fakt ,slyszalem jak komentator mowil ze Irek mial top speed 270 a czolowka 308 km/h to o czym tutaj mowa ,z gowna bata nie ukrecisz , ciekawe czy chociaz dostal rabat za wykupienie startu w zespole w ktorym sprzecior byl nie przygotowany.Ja rozumiem ze nie jest to maszyna z czolowki ale jak czlowiek jezdzie taki kawal ,placi gruba kase za mozliwosc startu i dostaje sprzet nie taki na jaki sie umawial to ja bym sie wk**wil !Mysle ze Irek jakby mial dobry sprzet to naprawde moglby powalczyc o duzo lepsze pozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 no czego się spodziewać po BMW :P :laugh: a tak poważnie to już przed rundą był wiadomo, że jedzie serią. Sprawdźcie info prasowe choćby na ściągaczu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Hehe, nudzę się i porównałem czasy Baylisa z 2007 roku na Ducati 999 miał 1,31, 916 w wyścigu ( v-max. 317 !!! ), co w tym roku przyniosłoby miejsce do 5 włącznie heheheheh...a w tym roku pół sekundy słabiej i tylko 314 km/h... Pozdr. J-999 Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi