Limo Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Na pewno tu zajrzy :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 I tu się nie zgadzam.... Jestem fanem Daniego Pedrosy, który nie ma tytułów w klasie MotoGP, a mam do niego największy szacunek i respect z całej stawki.... I jak to wytłumaczysz? Ja Go lubię za całokształt i według mnie nie musi zdobyć tytułu, a i tak będzie dla mnie autorytetem przez cały czas. Wiadomo, że jak zdobędzie tytuł to dobrze, ale jeśli nie - to i tak nie zmieni to mojego nastawienia. Ale wlaśnie o to chodzi - zawodnik to nie tylko tytuły. To również styl jazdy, ogólne usposobienie, nastawienie do kibiców, do konkurentów, poczucie humoru itd. Różne rzeczy są dla nas ważne.Akurat ja Pedrosę bardzo lubię (w przeciwieństwie do Lorenzo czy Stonera). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 nawet na polskim podwórku są zawodnicy niemili dla kibiców, a mimo to mają zagorzałych fanów. Ja na przykład mam takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Limo, bluźnisz chłopie. Obejrzyj sobie Potem przeczytaj http://www.amazon.co.uk/Pushing-Limits-Two-Time-Champions-Explosive/dp/1409129217 (mogę pożyczyć, ale jak sam skończę), wtedy pogadamy :bigrazz: Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Sikor.... sumienia nie masz.... 44:10 o Stonerze.... To trzeba mieć jaja...Podziwiam :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Sikor kiedyś udostępnił tekst z książki o Stonerze, na twarzoksiążce, dlaczego odszedł z Ducati i wcale mu się nie dziwię. Szkoda że mój angielski jest tak słaby, bo na pewno bym przeczytał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 No cóż, mimo w miarę niezłego angielskiego - chyba nie miałabym tyle samozaparcia..... Ale rozumiem, że niektórzy mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 4:10 o wędkarzu to już hardkor... :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) To trzeba mieć jaja...Podziwiam :blink:owszem ... rolling stone'('r')'s :) Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Mam nieodparte wrażenie sąsiadujące z pewnością, że gdyby z kariery Stonera, w której jest po prostu wszystko, wyjąć jego nazwisko i fakt, że skrytykował Rossiego to tutejsi członkowie zboru pod wezwaniem św. Walentego z marszu by chłopaka polubili. No serdecznie proszę zaprzeczyć jakimś konkretem :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Mam nieodparte wrażenie sąsiadujące z pewnością, że gdyby z kariery Stonera, w której jest po prostu wszystko, wyjąć jego nazwisko i fakt, że skrytykował Rossiego to tutejsi członkowie zboru pod wezwaniem św. Walentego z marszu by chłopaka polubili. No serdecznie proszę zaprzeczyć jakimś konkretem :cool:Jeśli o mnie chodzi - Twoje wrażenie jest bardzo dalekie od rzeczywstości :) Aha, miał być konkret.Po pierwsze nie trawię tego gościa (mam na myśli sposób bycia faceta, choć zaznaczam, że nie znam go osobiscie, więc może być to opinia krzywdząca). Po drugie: jeźdzł fajnie, ale nie osiągnął więcej niż wielu innych. Podsumowując: cieszę się, że został "legendą MotoGP" (choć obiektywnie rzec ujmując, raczej nie zasłużył na to), bo przynajmniej nie będzie nie zamęczał swoją znudzoną miną w boksie :) (popieram Ezpeletę). Edytowane 28 Grudnia 2013 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (choć obiektywnie rzec ujmując, raczej nie zasłużył na to),Dlaczego ? Bo ma dwa majstry(a nie 9)? Bo ogarnął Ducati(a inni nie) ? Bo krytykuje ? można tak dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Limo, bluźnisz chłopie. Dlaczego, Sikor :). Przecież nie twierdzę że mało osiągnął, czy że jeździł przeciętnie. Po prostu nie widzę powodu aby o nim gadać skoro sam tego nie chce. Jest tylu zawodników którzy się świetnie zapowiadają, że można mu już dać spokój ;). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Dlaczego ? Bo ma dwa majstry(a nie 9)? Bo ogarnął Ducati(a inni nie) ? Bo krytykuje ? można tak dalej ... No i co dalej? Wymień proszę. Tak. Ma tylko dwa tytuły (Daijiro Kato - też Legenda MotoGP, miał tylko jedno, ale zginął...).Ogarnął Ducati? Tak, ale zdaje się, że on sam mówił wielokrotnie, że to Ducati było najlepsze, a potem było tylko gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ludzie, nie wiem, o co Wam chodzi.... albo ja nie palę tego świństwa, co Wy, albo nie ogarniam w ogóle, co to ma do tematu:MotoGp 2014 Co ma do rzeczy i jaki ma wpływ na przyszły sezon to że: lubiłem Stonera,lubię Marqeza a nie lubię Rossiego.... Dajcie coś ciekawego n/t przyszłego sezonu, nowe przepisy, regulacje, transfery, nowe maszyny/teamy itp... Reszta jest historią i koniec kropka. Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi