MatMax78 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Bardzo ważnym czynnikiem jest to że ostatnio na tym torze nie testowali zawodnicy fabryczni. Myślę że jutro się wszystko lekko wyrówna. ;)A. Espargaro jedzie na prawie takiej samej, jak nie na identycznej Yamahe co Cal w tamtym roku i startuje w klasie Open z większą ilością paliwa, silników, extra miękką oponą, dla mnie to jest nie pojęte. :blink:Wydy.... wszystkich jak chcieli, a zwłaszcza kolegów z Hondy Open, którzy kolejny raz źle zinterpretowali przepisy :)Przynajmniej będzie to bardzo ciekawy sezon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Ja ja tak patrzę..."Texas Tornado" w akcji ??? Przeca na standardy Motogp to już "dziadek" :icon_mrgreen: .... hehehe i daje radę :buttrock: :clap: ...Ciekawie też będzie w Moto3, gdzie podobno Honda ulepszyła swe motorki, jednak po dzisiejszych czasówkach, jeszcze jej brakuje, ale przyznam szczerze, że wydech ciekawie się prezentuje :lalag: Pozdr. J-999 P.S. Ja Moto 2 nie komentuje, no bo co... kto wygrał? aaa Honda, a drugie Honda, a ostatnie też Honda :banghead: , tutaj wyglądałbym ogromną zmianę i pole do popisu DornyHehe, dzisiejsze sesje też ciekawe..Dovi- 348,3 km/h :icon_mrgreen: Pozdr. J-999 Edytowane 20 Marca 2014 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 motogp - dziwne rzeczy... ale za to ciekawe Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 W MotoGP to tajfun jakiś po prostu..... Ciekawe, jak to będzie w wyścigu.Może być o tyle trudniej, że klasa open ma bardziej miękkie mieszanki, więc w kwalifikacjach maja szanse na lepsze czasy.Sporo namieszali tymi zmianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 No wieczorne sesje znów się pomieszało, ale właśnie, najważniejszy i tak wyścig... hmmm jakby nie patrzeć będzie ciekawie...Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 mnie najbardziej szokuje 1,6 sec między Colinem a Aleixem Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Ja ja tak patrzę..."Texas Tornado" w akcji ??? Przeca na standardy Motogp to już "dziadek" :icon_mrgreen: .... hehehe i daje radę :buttrock: :clap: ...no ba nawet na baja1000 w tym roku startowal :cool: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 no to bez niespodzianki w motogpMarquez rządzi... no może mała niespodzianka Bautista Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 No może Bautista. I Smith. I Iannone. I Lowes. Faktycznie bez niespodzianek :biggrin: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Przynajmniej coś się dzieje a nie tylko zawsze ci sami na pierwszych czterech miejscach. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Ale będzie ciekawie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Ja zauważyłem, że pierwsza 9-tka miała czasówki 1, 54......, a różnica między 1 a 9 tym to 0,....., 4 sek...No kurde ciekawe dlaczego 41 dwa razy zgruzował sprzęta....W każdym bądź razie będzie ciekawie...Ja jutro będę śmigać w terenie, trzeba jeżdzić ile się da... nie wiem, czy zdążę na wyścig... Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Właśnie to chciałam napisać: rok temu VR był siódmy w QP i miał prawie sekundę straty do JL, który zdobył pole position. A teraz 0,5 sekundy i 10- ta pozycja.Myśle, że będzie bardzo ciekawy wyścig.A EsA to nerwus, więc te gruzy jakoś nie dziwne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Qufa 27 minut przegapilem, ale Rossi prowadzi ! Lorenco mial wypad w botanike. Chyba najlepsza koncowka jaka widzialem, Marc i Vale kilkakrotnie sie wyprzedzali, fenomenalne ! Rossi drugi :crossy: Edytowane 23 Marca 2014 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 emocje były w każdym z wyścigów Rossi 2! Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi