Sikor Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) Piórko, czekamy na jakąś analizę tej sytuacji, co się stało? Siedział brzydko, patrzył źle? Może jakieś uchybienia w technice podejrzewasz? Edytowane 20 Lutego 2014 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Sikor, Ty masz coś do mnie? Szczerze, zaczynasz działać mi na nerwy. Resztę sobie odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Sikor podpadłeś ... nie Ty pierwszy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Nakamoto przyznał poniekąd, że nie umieją czytać😜: http://motosp.pl/motogp/shuhei-nakamoto-odpowiada-na-krytyke/46738 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 [OT]Ja chyba od zawsze działam Ci na nerwy. Smuci mnie to trochę bo ja z kolei jestem fanem wszelkich Twoich tekstów, ale w takich razie będę takim cichym, nieśmiałym fanem. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 i tak pozamiata sezon 2014 ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Prawie jak Crutchlow, który ma pozamiatane ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 :) dokładnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Wielokrotnie już się przecież widzowie MotoGP przekonali, że złamana, skręcona itp. kończyna, to nie problem, by wystartować w treningach, czy nawet w wyścigu. Poziom medycyny w sportach motorowych jest tak wysoki, że chciałabym kiedyś takiego uświadczyć w polskiej służbie zdrowia :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadzia2 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Piórko, czekamy na jakąś analizę tej sytuacji, co się stało? Siedział brzydko, patrzył źle? Może jakieś uchybienia w technice podejrzewasz? chyba kolega nie mial nic zlego na mysli;p Cytuj Serwis Apple Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyR6 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 A gdzie jest MM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Złamał nogę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak_675 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 A co ten VR tyle kółek naciachał !? Cytuj Tutaj niewygodne fakty też znikają ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Mnie bardziej interesuje skąd Redding się wziął w Go&Fun Gresini. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi