Klas500 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 A jak to robisz ?dodaj odpowiedż...więcej opcji...dodaj pliki..załącz plik.. ładuje i .. pojawia się komunikat : "nie masz uprawnień do załączania plików"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jesli masz je na serwerze zdjeciowym to daj link na forum.Jesli nie to wloz do serwisu zdjeciowego jak np picasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jesli masz je na serwerze zdjeciowym to daj link na forum.Jesli nie to wloz do serwisu zdjeciowego jak np picasa.czyli nie mogę wkleić bezpośrednio ze swojego kompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Dawno temu na zlocie.Ps. Dzięki Adam za fotkę znajomych ze stolicy Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Szkoda, że nie mam zdjęć swoich jak miałem 5 lat i pierwszą motorynkę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Tak zaczynał Junior Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Klas500 pytaj Dominika bo ja glupi w te klocki jestem.Piotrek, dawaj wiecej, chyba masz tam jeszcze kilka sztuk zachomikowane ?Ja tez teraz madry jestem ale wowczas myslalem o jezdzie nie o robieniu zdjec i to co pokazuje to glownie zaslugaroznych kolegow, ktorzy przeslali czy dali mi swoje duble, czy wreszcie to co trafilo do mnie z okresu pracy nad ksiazka"Harley moj kumpel". A'propos to tego czlowieka na osle obok Piotrka tez pamietam z twarzy, ale nic wiecej.To oczywiscie fotka z konkursu wolnej jazdy, jakby ktos nie wiedzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 ten młody wówczas człowiek to Januszek Mam tego sporo a nawet więcej ale dla miłośników cennych zabytków teraz wyjątkowa fotka poniżej.Kto zna ten model motocykla ? :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Sokół 500? :)Co się z nim stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Pali i nadal żyje :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 No ladnie, a czy chociaz jest w Polsce ?No i opisz co to byl za sprzet straszliwy ze zdjecia z juniorem ?Zebgy nie bylo ze pusty post to zdjecie ze zdjazdu z Wolsztyna ( drugiego ) : Moj Sokol a za nim namiocik "Amor2" ( nazwa dobrze dobrana do funkcji :))W centrum moj kolega i sokolarz Krzys Adamiak, konstruktor z WSK z porzyczona stamtad Hondka XL 175, widac rowniez tylek Sokola 600braci Kotusiewiczow i jednego z braci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Rewelacja. A kolega siedzący na moto tak jakby nieco zazdrośnie zekrał na Sokoła ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Szkoda, że nie mam zdjęć swoich jak miałem 5 lat i pierwszą motorynkę :(Ten sam wiek i ten sam pierwszy poważny motocross :), kupiony w D.H. Kamionek na Waszyngtona, rzucali je tam wtedy jak szynkę konserwową. Ale macie piękne zdjęcia, jest na czym oko zawiesić :) Temat mody motocyklowej w całości załatwia Krzyś Fisher :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Szkoda, że nie mam zdjęć swoich jak miałem 5 lat i pierwszą motorynkę Ale ja mam. Co prawda motorynka starszego brata, ale czasem się korzystało. Tylko proszę bez komentarzy na temat skarpetek w sandałach. :) Zdjęcie pozowane. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Mój dziadek z wujkiem: Dziadek samodzielnie: Wszystkie zdjęcia do obejrzenia pod linkiem https://picasaweb.go...iadekMotocykle#Na moto jeździła również moja babcia, która zaliczyła epizod z wjazdem do jakiejś kawiarni :P Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi