krl Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ponieważ dostaję już nazwijmy to delikatnie szału to postanowiłem w ramach chwalenia się przedstawić wam moją towarzyszkę w podróżach. Może to przegoni zimę. Mam o tyle dobrze, że zwykle w podróży mam dwie towarzyszki, jedna siedzi za mną a druga pod.....Tu w roli modelki. Wersja sote. I na koniec wersja Cargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Piękny motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Przepiękny motocykl , w tak pięknych okolicznościach przyrody ... ;) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 A jeszcze piękniej może wyglądać tylko łojąc dupska kolesiom na sportach :biggrin:(dość częsty widok w alpach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marica1994 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ślicznotka mrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raszu1 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Cudo! Jakby mi ktoś zaproponował takie cuś lub Buella XB## - oj, miałbym problem. Cytuj Pozdro 600cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 O kurcze....nie wiedziałam, że Ducati robi taki motór....Piękny, gartulacje :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 wow... masakra czaszki! Piękny Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 pikny i praktyczny. Gratuluje!! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piroo Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 ech te piękne kształty ze słonecznej Italii! Bella Donna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Zaje*isty !!! ;) Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 nie wiedziałam, że Ducati robi taki motór....Piękny, gartulacje :) .Zaskakująca ta niewiedza! Sprzęt cudowny!! Marzenie wielu, a autorowi tematu gratuluję jego spełnienia! Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Bardzo ladna maszyna tylko gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Piękna. Zdaje się, że to wersja pikes peak?Naprawdę piękna, nic dodać nic ująć. PozdrF Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi