songoku Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 no i polatane, bez przygód :) czas poprawiony na 1:45 wyścig pojechany - impreza mega udana! Rinas dzięki za wypadzik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 No, no widzę, że tu bardzo szybko ludziska zaczynają jeździć. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Dzięki :) Gdyby ktoś szukał to są fotki na motogenie i na stronie grzesiaka :)i mój filmik z wyścigu we wtorek.Niestety forma spadła w drugiej połowie, ale i tak się doskonale bawiłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTDucati Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 16:50- ciepło było, fajny film. Fajny czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) he he Ja stoje rzad przed toba ,calkiem po lewej stronie :) Obok MISZCZA ZIELINSKIEGO :)Ja tez juz pozniej opadlem z sił.Jednak 4 sesje po 30 min. to jest duzo jezdzenia :) jak na moje sily ,jeszcze ;) Rzeczywiscie ta gleba po malej patelni ,chlop malo co a by dostal po glowie ! Edytowane 7 Września 2013 przez Niesmiertelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) no i mnie kolesie wyprzedzili na zółtej fladzie, nieładnie, nieładnie... :P Edytowane 7 Września 2013 przez songoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 ostatni SD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) Romek rządzi a Seba nie odpuszcza :-) Edytowane 9 Września 2013 przez kamikazze Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Wybiera się ktoś na najbliższy SD z Warszawy? Chętnie się podczepię gdyby ktoś miał miejsce na pace. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) Jakby była pogoda to ja rozmyślam, ja na 1 dzień Edytowane 18 Września 2013 przez TomaszKoo Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ja bym z chęcią pojechał! Tylko nie mam czym jeździc :) Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Jakby była pogoda to ja rozmyślam, ja na 1 dzień Na poniedziałek zapowiadają słońce i 19 stopni. W ogóle ma być "powrót lata" od przyszłego tygodnia, zobaczymy. Tomek, mi też by pasowało pojechać na jeden dzień, i tym razem się nie wycofam bo właśnie pospawałem sobie db-killera, i jutro będę testował czy aby średnica nie za mała i moto się nie dławi. Do wieczora dam znać bo jutro ostatni dzień żeby zrobić przelew, inaczej +10% do ceny, tak że trzymaj dla mnie miejsce jeśli masz. Rinas, a czemu nie masz czym, sprzedałeś gixa? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Sprzedał sprzedał. Można pewnie wypożyczyć cosik na tor. Gdzieś na motogenie była taka informacja. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Wiem, że u Grandysów można wynająć motocykl tylko oni nie pojawią się na SD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 50zł jak patrzę przez okno i przy całej reszcie (800 z dojazdem itp) to już mi że tak powiem lekko wisi. Wole w ost. chwili zdecydować. Nie sądzę żeby obłożenie było niewiadomo jakie Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi